dafro Vloženo 7. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Mně to bohužel jedno není. Kdyby mi to bylo jedno, tak bych to tady nepsal. V každém případě děkuji všem za rady, utvrdil jsem se, že to nikomu jinému nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 18. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Omlouvám se všem, že s tím stále otravuji, ale mohl by mi prosím někdo potvrdit, zda mu to taky dělá stejné zvuky při zapnutí a vypnutí Climatronicu. Podařilo se mi to natočit na video. Děkuji. https://youtu.be/dwXlMwhF9RM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Myslím že jsem to zaslechl taky. Ale musí být ticho a stojící auto aby to člověk slyšel. Moc to nevnímám, těch zvuků je tam víc, třeba při zapnutí vyhřívání zadního okna vždy zřetelně slyším odpor nebo co to je (sorry na elektřinu nejsem expert). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Nejlépe je to nevypínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 22. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Nejde o to to nevypínat. Dělá to ihned po zapnutí zapalování a pak cca po dalších 2 minutách. Pokud je Climatronic na OFF, tak je ticho. Pouze se mi podařilo zjistit, že ten zvuk je stejný, když zapnu a vypnu Climatronic, takže to s tím asi souvisí. Objednal jsem se pro zvědavost na posouzení do servisu, tak pak dám vědět, jak jsem dopadl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 4. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Takže dnes posouzení "zvuku" v autorizáku v rámci garance. Dopadlo to přesně jak jsem čekal. Při převzetí auta žádné pazvuky. Naštěstí jsem byl vyzbrojen nahrávkami. Po celodenním zkoumání je výsledek takový, že zvuk se údajně opravdu projevil, ale neví, co ho způsobuje a není to na závadu. Diagnostika ani měření údajně nic neodhalilo. Jednou z jejich verzí je, že by to mohl způsobovat rozběhový kondenzátor ventilátoru climatronicu. To je ale nevysvětluje fakt, že se zvuk opakuje i později. No nic, alespoň jsem to zkusil. Zesílím rádio, abych nic neslyšel 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.