Publikováno Březen 31, 20214 r Dobrý den, při přidání plynu slyším jakoby "řachtaní" pravidelné za jízdy. Po cca 10-15km zvuk ustane a jde slyšet jen velmi málo. olej filtry všecko vyměněné. Nejvíce to jde slyšet když otevřu přední okno spolujezdce takže si myslím že to bude něco z pravé strany. Když jedu na Tempomat tak to nedělá. Už opravdu nevím co to může být. Poradíte mi prosím? Děkuji moc za rady. Upraveno Březen 31, 20214 r od Kristián Sojka
Březen 31, 20214 r Autor Ok zatím mám jen todle potom nahraji nový lepší. Jde to slyšet vždy po přidaní plynu. Snad to alespoň trochu uslyšíte. IMG_6205.MOV
Duben 4, 20214 r Je to podobne? Pokud ano, pak vstrik. https://forum.skodahome.cz/topic/145203-divné-zvuky-motora/?do=findComment&comment=2492755 Upraveno Duben 4, 20214 r od Myope
Duben 4, 20214 r Ten zvuk mám pri jemnom pridávaní podobný. Aj na druhej O3 to mám. Podľa mňa je to vstrekmi na jednej mám dva vymenené a je to oveľa menej.
Duben 6, 20214 r Autor Ještě jsem zjistil že když je mokro tak ten zvuk neslyším vůbec.. Takže to nechápu vůbec😢😬
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.