Přejít na obsah

Tlaky vo valcoch

Speedlimit

Doporučené příspěvky

Nejvíc se mi líbí, jak na Škodovku pořád někdo nadává, ale když si nějakej Pepík v garáži s něčím neví rady, tak hned s tím do origo servisu ať si to vyřeší tam.. :ph34r: jinak nic proti vám, to jen reaguju na neustálý telefony od mých známých, kteří mě takhle trápí.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíc se mi líbí, jak na Škodovku pořád někdo nadává, ale když si nějakej Pepík v garáži s něčím neví rady, tak hned s tím do origo servisu ať si to vyřeší tam.. :ph34r: jinak nic proti vám, to jen reaguju na neustálý telefony od mých známých, kteří mě takhle trápí.. ;)

ty si myslis ze by som nebol rad keby som mohol prijst do skodovky do servisu odovzdam kluce a za nejaky cas si pridem po auto. to by bolo skvele. lenze realita je taka aka je mechanici sa tvaria ze nevedia, a ked na nieco pridu tak to su sumy 30-40t. vies a na to sa ja mozem za 4-5 rokov necham v servise cenu noveho auta to si potom moze skodovka nabuchat do analu. vies konkretny moj pripad mechanik nevie ale typuje to na skrtiacu klapku ktoru nemaju a treba ju objednat a cena je 40 000SK. som skoro okoktavel. to nech sa na mna nikto nehneva ale hokus pokus za 40 litrov nech si robi so svojimi prachmi. nakoniec to bolo cidlo talku oleja cca 1000sk . koko+ mechanik potom sa necuduj ze ludia hladaju garazistov. ja som uz pisal do skodovky mail o tom ze ich postoj servisov a celkovo je zly ked zakaznik pri kupe auta musi rozmyslat kde ho bude davat servisovat a moze to viest k tomu ze si ich vyrobok nekupi. co myslis ze skodovka na to kasle. no nevadi ved auto nie je na cely zivot potom to zohladnim pri vybere. ono skodovka si fandi ze ked niekto raz kupil ich auto tak bude stale ale to su na omyle. mali by sa zacat riadit heslom: zakaznik nas pan. nie ako teraz: kup a sereme na teba. vies je dobre ze na slovensko ide kia a v cechach hyundai. lebo im budu slapat po krku a bude boj. som sa minule rozpraval s jednou co pracuje vo volve a prislo aj na debatu o autach a zrovna prisla debata o skodovke. oni vo volve musia chdit presviedcat a ziskavat zakaznikov kdezto skodovka nic nerobi a ludia tam chodia sami a na zaklade toho sa aj tak chova. ale je len otazka casu kedy bude musiet zmenit pristup ak si bude chcet udrzat zakaznika.

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...