rokane Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 (editace) Zdravím,prosím o radu,přestalo se mi ztlumovat denní svícení při zapnutí směrových světel.Děnní svícení je led originál přímo ve světlech.Rapid je po fc r.2018 model19. Jak to mohu nakódovat? Předem díky Editováno: 3. Duben 2021, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 7. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Tak opraveno,v diagnostice jsem si vypnul určité věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.j Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 zdar prosím tě mohl bys napsat co jsi si vypnul abych věděl co mám zapnout chci předělat světla z mr2012 na mr2016 s denním svícením. dík Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 no u toho Tveho 2012 mas v tomto tak trosku smulu.. Tam je uplne jina elektrika a nejky klikani v diagnnostice Ti nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.