Katerinaptackova Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Dobrý den, má prosím někdo zkušenost s dodatečnou instalaci zadních parkovacích senzorů (pouze zvuková signalizace) do fabie iii? Chtěla bych originál, bez zásahu do záruky. Ideálně tip na pražský (Středočeský) servis, kde mi to nainstalují a kolik to zhruba bude stát (samotné senzory stojí na eshopu škody 5800). Děkuji! Katerina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 (editace) Kolega si to nechal udělat v Autonově v Brně. Práce +senzory 10000kč. Ona se musi natahat kabeláž az dopředu do palubky. Editováno: 5. Duben 2021, autor: milanxx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Nevíte někdo, pokud mám dodatečně dané pevné tažné zařízení a chtěl bych dodělat senzory, bude vše fungovat správně po zapojení vozíku? Tažné doděláno v ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 @Katerinaptackova ja bych se obratil na Ferdu25 nebo rolbare, Vasa . Prvni je z jine kraji nez napsala jsi , druhy je z oblasti tve a treti z jineho kraji. Musis se jejich poptat za kolik by to udelaji. @Petr AMF smelo ano. Tamhle je pry polozka , ze pri zapnuti voziku senzory se vypnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Měl jsem to obráceně. Origo senzory a dodatečně tažné. Do jednotky senzorů se nakoduje tažné. Takže při připojení vozíku nebudou pípat a zvětší se vzdalenost na pipání kdyby tam bylo tažné bez vozíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.