Katerinaptackova Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 Dobrý den, má prosím někdo zkušenost s dodatečnou instalaci zadních parkovacích senzorů (pouze zvuková signalizace) do fabie iii? Chtěla bych originál, bez zásahu do záruky. Ideálně tip na pražský (Středočeský) servis, kde mi to nainstalují a kolik to zhruba bude stát (samotné senzory stojí na eshopu škody 5800). Děkuji! Katerina Citovat
milanxx Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 (editace) Kolega si to nechal udělat v Autonově v Brně. Práce +senzory 10000kč. Ona se musi natahat kabeláž az dopředu do palubky. Editováno: 5. Duben 2021, autor: milanxx 1 Citovat
Petr AMF Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 Nevíte někdo, pokud mám dodatečně dané pevné tažné zařízení a chtěl bych dodělat senzory, bude vše fungovat správně po zapojení vozíku? Tažné doděláno v ŠA. Citovat
TOMUS Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 @Katerinaptackova ja bych se obratil na Ferdu25 nebo rolbare, Vasa . Prvni je z jine kraji nez napsala jsi , druhy je z oblasti tve a treti z jineho kraji. Musis se jejich poptat za kolik by to udelaji. @Petr AMF smelo ano. Tamhle je pry polozka , ze pri zapnuti voziku senzory se vypnu. Citovat
milanxx Vloženo 5. Duben 2021 Vloženo 5. Duben 2021 Měl jsem to obráceně. Origo senzory a dodatečně tažné. Do jednotky senzorů se nakoduje tažné. Takže při připojení vozíku nebudou pípat a zvětší se vzdalenost na pipání kdyby tam bylo tažné bez vozíku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.