Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, má prosím někdo zkušenost s dodatečnou instalaci zadních parkovacích senzorů (pouze zvuková signalizace) do fabie iii? Chtěla bych originál, bez zásahu do záruky. Ideálně tip na pražský (Středočeský) servis, kde mi to nainstalují a kolik to zhruba bude stát (samotné senzory stojí na eshopu škody 5800). Děkuji! Katerina

Kolega si to nechal udělat v Autonově v Brně. Práce +senzory 10000kč. Ona se musi natahat kabeláž az dopředu do palubky.

Upraveno od milanxx

Nevíte někdo, pokud mám dodatečně dané pevné tažné zařízení  a chtěl bych dodělat senzory, bude vše fungovat správně po zapojení  vozíku? Tažné doděláno v ŠA.

@Katerinaptackova ja bych se obratil na Ferdu25 nebo rolbare, Vasa . Prvni je z jine kraji nez napsala jsi , druhy je z oblasti tve a treti z jineho kraji. Musis se jejich poptat za kolik by to udelaji.

@Petr AMF smelo ano. Tamhle je pry polozka , ze pri zapnuti voziku senzory se vypnu.

Měl jsem to obráceně. Origo senzory a dodatečně tažné. Do jednotky senzorů se nakoduje tažné. Takže při připojení vozíku nebudou pípat a zvětší se vzdalenost na pipání kdyby tam bylo tažné bez vozíku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.