kifir Vloženo 6. Duben 2021 Sdílet Vloženo 6. Duben 2021 Ahoj. Vím, že největší část majitele již aktualizaci obdržela a problém byl vyřešen. Ale moje Octavia MY18 stále trhá. Nyní přemýšlím o ladění čipů, je to moje poslední naděje. Co si o tom myslíte, může to pomoci? Všiml jsem si jen jedné pravidelnosti. Když auto dlouho nepoužíváte, pár dní poté je auto perfektní. (Totéž bylo po aktualizaci ECU, první den, auto bylo perfektní). Myslím, že problém „klokanů“ nějak souvisí s nějakou adaptací (plynový pedál, plyn, vstřikování paliva etc.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hophop Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Skus při rozjezdu se studeným motorem dát o chlup víc plynu . Mě to pomohlo a už neskáču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rades-46 Vloženo 31. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2023 Dam sem muj postreh, r.v.2019 najeto 35000km. 1.5 Tsi manual.Naposled pred mesicem pouze vymena oleje a pr predani auta se stal snad zazrak. Auto neskube a plynule tahne a rozjezdy jedna pohoda. Volal jsem do servisu jestli prehraval sw,nebo co se stalo? Vedouci dohledal,ze opravdu byla provedena pouze vymena oleje,nic jineho. Takze bud se probrala sama z komatu a zacala zit,nebo nevim,ale opravdu rozdil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalda1987 Vloženo 13. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2024 Mám ten stejný problém ... bylo mi řečeno ze diagnostika ukazuje malo směsi ... strcila se do motoru kamera a zjistilo se ze jsou zkarbonizovane ventily prej teda proto tam jde špatně směs a cuka to. řešil jsem dekarbonizaci pomohlo z 50 procent tak doufám ze další dekarbonizace pomuze o dalších par procent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 13. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2024 A dekarbonizaci ti dělali chemickou cestou nebo mechanicky? Kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel O3 Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Zdravim pořídil jsem Octavii 1.5 tsi DADA, a také jsem řešil tento problém. Po dnešním nahrání aktualizace jednotky to vypadá, že problém je vyřešený. S pozdravem Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.