loleknos Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Hezký den přeji, za pár dní mám poslední placený servis své fabule a pak si již vše budu dělat sám. Bohužel → nikde a to ani na youtube jsem nenašel, jak přesně vyměnit vzduchový filtr. Na octě i na fabce I. gen to nebyl problém, ale na trojce je tam jaksi x šroubků a to vážně špatně někde až nemožně přístupných jakýmkoliv šroubovákem. Kladu si otázku → demontuje se opravdu vrchní část filtr-boxu pro výměnu filtru v mnou označených červených místech, nebo se to musí vyndat nějak celé? Děkuji předem za odpovědi, snad nebudu za uplného tupce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleknos Vloženo 10. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Už jsem na to přišel → musí se odendat spony viz foto 2. a pak jde celý box pryč a zespodu se dá filtr vyměnit. I tak díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Re Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Sundal jsem obe spony a nehlo se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin37 Vloženo 24. Května Sdílet Vloženo 24. Května Musíš sundat obě spony na hadicích, vyšroubovat vpředu jeden šroub a pak jen zabrat drží to jen na takových gumách 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.