Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hezký den přeji,
za pár dní mám poslední placený servis své fabule a pak si již vše budu dělat sám. Bohužel → nikde a to ani na youtube jsem nenašel, jak přesně vyměnit vzduchový filtr. Na octě i na fabce I. gen to nebyl problém, ale na trojce je tam jaksi x šroubků a to vážně špatně někde až nemožně přístupných jakýmkoliv šroubovákem. Kladu si otázku → demontuje se opravdu vrchní část filtr-boxu pro výměnu filtru v mnou označených červených místech, nebo se to musí vyndat nějak celé? Děkuji předem za odpovědi, snad nebudu za uplného tupce :) 

filtrbox.png

• Autor

Už jsem na to přišel → musí se odendat spony viz foto 2. a pak jde celý box pryč a zespodu se dá filtr vyměnit. I tak díky :)

filtrbox2.png

• 3 roky později...

Sundal jsem obe spony a nehlo se to

Musíš sundat obě spony na hadicích, vyšroubovat vpředu jeden šroub a pak jen zabrat drží to jen na takových gumách

• 9 měsíců později...

Prosím o upřesnění pozice toho šroubu. Dík.

Ahoj, snad ti tohle pomůže.

• 2 měsíce později...

Vzduchový filtr je chycený na třech bodech v takových gumových lůžkách - dva kulové čepy a jeden šroub, viz foto.

P1270063.JPG

P1270067.JPG

P1270072.JPG

P1270081.JPG

Jednou mi to měnili v origo servise. Po odhadem 20000 jsem zjistil, že ta spona na hadici vzadu (k motoru, co drží celé to sání) je volná a hadice na tom jen leží:-)

Tenkrát jsem zjistil, že bez sikovek to nejsem schopen nasadit.

Tahle spona je dobře přístupná, tak to jde i sikovkama.  U některých jiných spon (hlavně na chladícím okruhu) je místo tak na dva prsty a sikovkama se tam člověk neotočí.  Koupil jsem si na tyhle spony kleště s bovdenem a aretací.  S nimi se to dělá mnohem pohodlněji.

P1230898.JPG

P1230901.JPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.