elvisaak Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 Zdravím, chtěl bych vyměnit panel climatronicu v octavii 2 rv. 2008 za panel z golfu 5 který je na obrázku. Jde mi o ty tlačítka na prostředním ovladači a i se mi líbí ty stříbrný kroužky. Budou s tím nějaké problémy, nebo bude panel stačit nakalibrovat a pojede? Fórum jsem prohledával, ale nenašel jsem nic podobného, tak pokud to tu je, tak se omlouvám. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 tak vnitrek z O2 panelu prehod do obalu z G5 a mas to bez problemu,. Ja kdysi take zkousel a asi jsem chytil blby kus a psalo mi to chyby v klime a hlavne to podsviceni cervene se mi nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 11. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 to by bylo fajn, otázka je, jestli tam jsou ty dvě prostřední tlačítka a jsou jenom znefunkčněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 ON OFF ti bude fungovat ten DUAL ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 11. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 ok, alespoň něco, díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.