misa.jazz Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Zdravím vás. Při postupném zahřívání bych očekával (i ze zkušeností z jiných aut), že ručička teploty půjde rovnoměrně nahoru, ale jak jsem vysledoval, ručička vždy "poskočí" o dílek a tam zůstane, následně o další kousek a tak až na požadovanou teplotu. Je to tak v pořádku? Jaké máte zkušenosti? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Ručičku teploty chladicí kapaliny už od dob Fabie první generace nemá cenu sledovat. Ona totiž neukazuje teplotu, ale vymyšlenou hodnotu. Sleduj ukazatel teploty oleje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2021 Sdílet Vloženo 21. Duben 2021 Asi tak, díval jsem se na to u svého auta, ručička "poskakuje" směrem k 90°C zhruba o 3-4°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 (editace) Jak se vám to zahřívá? Mám 103 kW, teď když je ráno okolo nuly tak ručička na 90, což je ve skutečnosti tak okolo 75°C vyleze až tak po 8-10 km. Auto začíná alespoň trochu topit po 3km. Když stojím na semaforu tak teplota klidně trochu klesne. Teplota oleje kolem 60C je až tak po 10km. Vetsinu cesty jedu okresky a dědiny. Ještě podotknu, termostaty, včetně termostatové komory nové... Editováno: 13. Listopad 2021, autor: Tomas666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.