kouddy Vloženo 10. Listopad 2006 Vloženo 10. Listopad 2006 zdarec, u feldy 1,3 mpi¨něco píská u sání, když se to jen tak lochtá tak ani ne, ale jakmile se to přišlápne a motor táhne, začne to pískat, už mám přetěsněný sání a ted mi napadá už jen klapka. Myslíte že by to někde přes klapku mohlo přisávat mimo? Citovat
inya Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Jseš si jistej, že to je od sání? Jestli jsi přetěsnil klapku, ještě mě napadá posilovač brzd - kdyby to opravdu mělo něco společnýho se sáním. Spíš bych to viděl na nějaký ložiska nebo třeba řemen. Ale takhle se těžko radí, tohle by chtělo i slyšet... Citovat
brunoos Vloženo 20. Listopad 2006 Vloženo 20. Listopad 2006 Taky bych neřek že je to ze sani. Kdysi mi taky něco začlo piskat při zešlapnutí plynu ale taky auto netahlo. Tady bylo jasne že je to ze sani. Ale pokud nepozoruješ ubytek vykonu tak to ze sanim nema nic společnýho. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.