jak.cz Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Neřešil jste už někdo nástěnný držák originál Škoda nabíjecího kabelu 230V? Než začnu něco zbytečně vyrábět... Audi má v příslušenství a výrobci kabelů taky viz. foto, na Škoda jsem nic nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s.a. Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 (editace) Hledal jsem, ale marně. Tak jsem se pustil do vlastní výroby a zbývá už jen nastříkat. Editováno: 10. Září 2021, autor: Petr s.a. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 (editace) Jenom to tady trochu opráším po roce: "Dočasně" jsem měl nabíjecí kabel smotaný pod stolem a nabíjecí zásuvku položenou v pootevřeném šuplíku což mne trochu iritovalo. Takže jsem zvolil jednoduché řešení - držák zahradní hadice za 52 Kč - viz foto. Nabíječka zatím visí na oku z drátu, než to "oddočasním" Editováno: 28. Září 2022, autor: Mira96 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Parádní - díky za námět. Já to mám v garáži volně hozené na stole a je pravda, že ten kabel je dlouhý. Auto od zásuvky je cca.1m. Jinak mám jiný typ nabíječky (vizuální) - ten typ co máš ty byl u prvních PHEV, já mám : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Jo jo, nabíječka je podstatně větší a silně pogumovaná. Ale kdyby upadla na zem, tak se jí nic nestane, i když je to takový "prehistorický" typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.