Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chci se zeptat, jestli jste se někdo nesetkal s podobným problémem na Superbu 2.

Jde o to, že vyhřívání čelního skla nefunguje po celé ploše - cca 15 cm od levého A sloupku se nevyhřívá a vzniká neodmlžený pás, viz. foto. Bohužel tím pro řidiče vzniká široký úhel, přes který není vidět.

Napadlo mě, že by mohl být přerušený drát v čelním skle, který vede elektřinu/výhřev např. vlivem praskliny na skle - žádnou jsem ale nenašel.

Napadá někoho, co by mohlo být příčinou?

IMG_20210424_070057.jpg

Drátky budou nahoře a dole pripojené na přípojný bod (vodící pásek) a ten je pravděpodobně přerušený. Kdysi dávno jsem to řešil na mondeu. NIc s tím neuděláš. Vyměň sklo.

• 2 roky později...

mne se deje uplne to samý, na stejnem miste. Neni to tragedie, ale spis je to záhada, ze se to deje dokonce dvoum lidem stejne.

17046176033944106510835077480752.jpg

@DJAmos Tohle je už fakt hodně... v mojí OIII to je taky (drátky), ale je to užší, asi tak 1 šířka A sloupku a nahoru se to zužuje... musel bych asi vyfotit. Moc nechápu, proč to musí být tak vykostěné. Ono okno není obdélník, takže by museli vymyslet "rozbíhající" se drátky, ale i tak je vidět, že asi 2 cm nejsou drátky žádné. Samozřejmě vlevo i vpravo stěrač přejíždí neodmraženou oblast...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.