DennyRuzicka Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Ahoj, chci se zeptat, jestli jste se někdo nesetkal s podobným problémem na Superbu 2. Jde o to, že vyhřívání čelního skla nefunguje po celé ploše - cca 15 cm od levého A sloupku se nevyhřívá a vzniká neodmlžený pás, viz. foto. Bohužel tím pro řidiče vzniká široký úhel, přes který není vidět. Napadlo mě, že by mohl být přerušený drát v čelním skle, který vede elektřinu/výhřev např. vlivem praskliny na skle - žádnou jsem ale nenašel. Napadá někoho, co by mohlo být příčinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Drátky budou nahoře a dole pripojené na přípojný bod (vodící pásek) a ten je pravděpodobně přerušený. Kdysi dávno jsem to řešil na mondeu. NIc s tím neuděláš. Vyměň sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJAmos Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna mne se deje uplne to samý, na stejnem miste. Neni to tragedie, ale spis je to záhada, ze se to deje dokonce dvoum lidem stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna @DJAmos Tohle je už fakt hodně... v mojí OIII to je taky (drátky), ale je to užší, asi tak 1 šířka A sloupku a nahoru se to zužuje... musel bych asi vyfotit. Moc nechápu, proč to musí být tak vykostěné. Ono okno není obdélník, takže by museli vymyslet "rozbíhající" se drátky, ale i tak je vidět, že asi 2 cm nejsou drátky žádné. Samozřejmě vlevo i vpravo stěrač přejíždí neodmraženou oblast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.