lukas_k Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Zdravím přátele Karoqu, Nevím jak se to stalo, údajně takto žena Karoqa našla na parkovišti. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda je to vážnější nebo by to šlo jen nějak zacvaknout? Díval jsem se tu na fóru do Ostatní/Dílenské příručky, ale tam ani jinde na internetu jsem neviděl mechanismus jak tyto části nárazníku drží pohromadě. Je možné že neumím tak dobře hledat, tak mě hned nekamenujte a případně mi dejte velkou nápovědu. Díky moc, Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Ahoj, část toho nárazníku vypadá ohnutá, to asi sám neopravíš -> servis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Je to rozšklebené dost, vycvaklé i kolem odrazky ta se mi zdá odřená. Rozhodně doporučuji servis a na havarijku (může to být i na nový nárazník). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 7. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Tak jsem byl na rychlé návštěvě v servisu (Škoda), jen aby zhodnotili jak moc je to zlý. Klempíř říkal že tam malý kus chybí a je to zohnutý takže je to na výměnu. Spolu jsme ty očka vytáhli nahoru a zacvakli, a nakonec to vypadá celkem normálně - je tam vidět pár milimetrů že je to promáčklý a levý senzor je tak o milimetr dva hluboko (ostatní jsou přesně v úrovni jako nárazník kolem). Výměnu říkal tak 7 tisic plus práce. Já si to ještě promyslím a zkontroluju kolik mám spoluúčast v havarijce, ale asi to nechám jak to je pokud budou senzory fungovat. Fotku možná přidám později, zapomněl jsem si to vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 16. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 Tak posílám foto. Bohužel auto bylo zrovna po jízdě po dešti, takže jak prase.. Nechám to takto. Vidět to je jen když o tom člověk ví a ví co má hledat, senzory fungují. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.