Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ZDRAVIM VAS PROSIM POMOZTE MI PO NASTARTOVANI A UVOLNENI KLUCA V ZAPALOVANI MI STARTER VELMI ZARAPCI, AKO KEBY SOM STARTOVAL NASTARTOVANY MOTOR.NEVIEM CO STYM DIKI ZA ODPOVEDE. :disgust:

To už mám za sebou....výměna startéru. Nevracel se mi takový ten bazmek vevnitř.

Vymen starter.Nejlepsi volba.Cenove to neni nic co by stalo jak cely motor a mas zas na dlouho pokoj.

Výměna není potřeba, stačí repase, je to za třetinovou cenu. Také mě to potkalo, problém byl s pastorkem, který se nevracel a taky to bylo celý pěkně suchý. Nebo kup nějaký jiný startér, ale u toho se ti to může třebas stát také, takže záleží na tobě. :)

• Autor

uz to je o.k. v original skoda servise chceli vymenit novy za 10770.-skk ze tam sa nedaju obj. diely ze treba novy.Nasiel som elektroservis vymenili mi neake puzdro a ide v pohode stalo ma to 1000.-sk.uz ma do skodovky nikdo nedostane chcu len menit a ne opravovat. :)

uz to je o.k. v original skoda servise chceli vymenit novy za 10770.-skk ze tam sa nedaju obj. diely ze treba novy.Nasiel som elektroservis vymenili mi neake puzdro a ide v pohode stalo ma to 1000.-sk.uz ma do skodovky nikdo nedostane chcu len menit a ne opravovat. :)

jo staci vymena loziska a namazat planetovou prevodovku a zadni kluzne lozisko :t

• 1 měsíc později...

jojo stačí vyčistit a pořádně promazat ! cena 0,- + trochu času šlape 2měsíce :palec2:

• 3 roky později...

1,9 TDI 66kw Mám podobný probléma a to,že když je auto studené tak je to celkem v poho,ale když je zahřáté tak točím jak strhaný.Auto má 11 let je možné,že jsou třeba v háji uhlíky??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.