Publikováno Listopad 11, 200618 r ZDRAVIM VAS PROSIM POMOZTE MI PO NASTARTOVANI A UVOLNENI KLUCA V ZAPALOVANI MI STARTER VELMI ZARAPCI, AKO KEBY SOM STARTOVAL NASTARTOVANY MOTOR.NEVIEM CO STYM DIKI ZA ODPOVEDE.
Listopad 11, 200618 r To už mám za sebou....výměna startéru. Nevracel se mi takový ten bazmek vevnitř.
Listopad 13, 200618 r Vymen starter.Nejlepsi volba.Cenove to neni nic co by stalo jak cely motor a mas zas na dlouho pokoj.
Listopad 13, 200618 r Výměna není potřeba, stačí repase, je to za třetinovou cenu. Také mě to potkalo, problém byl s pastorkem, který se nevracel a taky to bylo celý pěkně suchý. Nebo kup nějaký jiný startér, ale u toho se ti to může třebas stát také, takže záleží na tobě.
Listopad 16, 200618 r Autor uz to je o.k. v original skoda servise chceli vymenit novy za 10770.-skk ze tam sa nedaju obj. diely ze treba novy.Nasiel som elektroservis vymenili mi neake puzdro a ide v pohode stalo ma to 1000.-sk.uz ma do skodovky nikdo nedostane chcu len menit a ne opravovat.
Listopad 17, 200618 r uz to je o.k. v original skoda servise chceli vymenit novy za 10770.-skk ze tam sa nedaju obj. diely ze treba novy.Nasiel som elektroservis vymenili mi neake puzdro a ide v pohode stalo ma to 1000.-sk.uz ma do skodovky nikdo nedostane chcu len menit a ne opravovat. jo staci vymena loziska a namazat planetovou prevodovku a zadni kluzne lozisko
Srpen 30, 201015 r 1,9 TDI 66kw Mám podobný probléma a to,že když je auto studené tak je to celkem v poho,ale když je zahřáté tak točím jak strhaný.Auto má 11 let je možné,že jsou třeba v háji uhlíky??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.