tinima Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 ZDRAVIM VAS PROSIM POMOZTE MI PO NASTARTOVANI A UVOLNENI KLUCA V ZAPALOVANI MI STARTER VELMI ZARAPCI, AKO KEBY SOM STARTOVAL NASTARTOVANY MOTOR.NEVIEM CO STYM DIKI ZA ODPOVEDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 To už mám za sebou....výměna startéru. Nevracel se mi takový ten bazmek vevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Vymen starter.Nejlepsi volba.Cenove to neni nic co by stalo jak cely motor a mas zas na dlouho pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack RS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Výměna není potřeba, stačí repase, je to za třetinovou cenu. Také mě to potkalo, problém byl s pastorkem, který se nevracel a taky to bylo celý pěkně suchý. Nebo kup nějaký jiný startér, ale u toho se ti to může třebas stát také, takže záleží na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 uz to je o.k. v original skoda servise chceli vymenit novy za 10770.-skk ze tam sa nedaju obj. diely ze treba novy.Nasiel som elektroservis vymenili mi neake puzdro a ide v pohode stalo ma to 1000.-sk.uz ma do skodovky nikdo nedostane chcu len menit a ne opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 uz to je o.k. v original skoda servise chceli vymenit novy za 10770.-skk ze tam sa nedaju obj. diely ze treba novy.Nasiel som elektroservis vymenili mi neake puzdro a ide v pohode stalo ma to 1000.-sk.uz ma do skodovky nikdo nedostane chcu len menit a ne opravovat. jo staci vymena loziska a namazat planetovou prevodovku a zadni kluzne lozisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jojo stačí vyčistit a pořádně promazat ! cena 0,- + trochu času šlape 2měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 1,9 TDI 66kw Mám podobný probléma a to,že když je auto studené tak je to celkem v poho,ale když je zahřáté tak točím jak strhaný.Auto má 11 let je možné,že jsou třeba v háji uhlíky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.