Kebs Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Zdravím, koupil jsem si yetiho s výbavou experience s tažným zařízením z exekuce. Mám dva klíče od vozidla, ale nemám klíč od koule. Naštěstí je koule součástí vozidla a mám ji. Jen ji nemůžu odjistit a sundat. Jaké je řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 https://www.tazne.cz/tazna-zarizeni/prislusenstvi/klice-zamky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Originál klíček vypadá takhle. jeden je z výroby zastrčen v odjišťovacím kolečku koule a druhý někde v pytlíku v kufru kde je koule uložená. Já klíčky nevytahuju jsou nepraktické na nošení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.