Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Konečně jsem si vzpomněl, že bych mohl nastavit hodiny v autě, když se nám zase změnil ten čas. Nemám maxidot. Zkouším to čudlem u otáčkoměru. Vpravo nastavení hodin a doleva minuty. Na jaře bez problémů a teď nic. Nevíte někdo, co s tím? Ne, že bych nemohl jezdit, ale ten pocit, že není něco OK mi vadí. Nemusím už nikde nic mačkat nebo ladit?

A mas pri tom zapnuty zapalovani?

Jde to i pri vypnutem zapalovani :t

• Autor

Jde to i pri vypnutem zapalovani :t

Zkoušel jsem to i se zapnutým i s vypnutým, protože mi nejde do hlavy, proč to nejde. Osobně si myslím, že to jde i při vypnutém zapalování. :(

Stačí jen otáčet tím čudlem vlevo a vpravo nebo musím udělat ještě něco jiného?

Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny.

Upraveno od octavka19tdi

Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny.

ano mozna to ma strzeny - je tam vlatne takova kolebka z umele hmoty. Inu i to se snad muze stat :D

• Autor
Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a  dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny.

ano mozna to ma strzeny - je tam vlatne takova kolebka z umele hmoty. Inu i to se snad muze stat :D

Není to stržené, asi jsem to jen špatně napsal. Ale už to maká. Na radu známého jsem odpojil baterku a znovu připojil. "Bedna" mi to nebere, ale už je to OK. Prý měl na Oktě to samé a taky mu to někdo poradil. Já si to sice neumím vysvětlit, ale pomohlo to.

Tak se mi zda ze u Volkswagen group pouzivaji Windows.Protoze se vsechno u jejich aut resi restartem :smich:

Mě jdou hodiny přeřídit jen při zapnutém zapalování.

• Autor
Mě jdou hodiny přeřídit jen při zapnutém zapalování.

Mám r.v. 2001 a jde to i při vypnutém zapalování

• 5 týdnů později...

Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-(

Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-(

Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo ;) Ale nejak to ted lip startuje

Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo ;) Ale nejak to ted lip startuje

Asi bude taky lepší napřed mrknout dovnitř a pak přemýšlet o koupi nové. Kolik tam toho má být? Aby ty desky byly pod vodou, že?

Asi bude taky lepší napřed mrknout dovnitř a pak přemýšlet o koupi nové. Kolik tam toho má být? Aby ty desky byly pod vodou, že?

Tak tak :)

co já vím, tak se ten čudel musí trošku popotáhnout směrem k sobě.

Tak se mi zda ze u Volkswagen group pouzivaji Windows.Protoze se vsechno u jejich aut resi restartem :smich:

:palec2::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.