Publikováno Listopad 12, 200618 r Konečně jsem si vzpomněl, že bych mohl nastavit hodiny v autě, když se nám zase změnil ten čas. Nemám maxidot. Zkouším to čudlem u otáčkoměru. Vpravo nastavení hodin a doleva minuty. Na jaře bez problémů a teď nic. Nevíte někdo, co s tím? Ne, že bych nemohl jezdit, ale ten pocit, že není něco OK mi vadí. Nemusím už nikde nic mačkat nebo ladit?
Listopad 12, 200618 r Autor A mas pri tom zapnuty zapalovani? Jde to i pri vypnutem zapalovani Zkoušel jsem to i se zapnutým i s vypnutým, protože mi nejde do hlavy, proč to nejde. Osobně si myslím, že to jde i při vypnutém zapalování. Stačí jen otáčet tím čudlem vlevo a vpravo nebo musím udělat ještě něco jiného?
Listopad 12, 200618 r Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny. Upraveno Listopad 12, 200618 r od octavka19tdi
Listopad 12, 200618 r Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny. ano mozna to ma strzeny - je tam vlatne takova kolebka z umele hmoty. Inu i to se snad muze stat
Listopad 12, 200618 r Autor Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny. ano mozna to ma strzeny - je tam vlatne takova kolebka z umele hmoty. Inu i to se snad muze stat Není to stržené, asi jsem to jen špatně napsal. Ale už to maká. Na radu známého jsem odpojil baterku a znovu připojil. "Bedna" mi to nebere, ale už je to OK. Prý měl na Oktě to samé a taky mu to někdo poradil. Já si to sice neumím vysvětlit, ale pomohlo to.
Listopad 12, 200618 r Tak se mi zda ze u Volkswagen group pouzivaji Windows.Protoze se vsechno u jejich aut resi restartem
Listopad 13, 200618 r Autor Mě jdou hodiny přeřídit jen při zapnutém zapalování. Mám r.v. 2001 a jde to i při vypnutém zapalování
Prosinec 12, 200618 r Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-(
Prosinec 12, 200618 r Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo Ale nejak to ted lip startuje
Prosinec 13, 200618 r Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo Ale nejak to ted lip startuje Asi bude taky lepší napřed mrknout dovnitř a pak přemýšlet o koupi nové. Kolik tam toho má být? Aby ty desky byly pod vodou, že?
Prosinec 13, 200618 r Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo Ale nejak to ted lip startuje Asi bude taky lepší napřed mrknout dovnitř a pak přemýšlet o koupi nové. Kolik tam toho má být? Aby ty desky byly pod vodou, že? Tak tak
Prosinec 14, 200618 r Tak se mi zda ze u Volkswagen group pouzivaji Windows.Protoze se vsechno u jejich aut resi restartem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.