Berry Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Konečně jsem si vzpomněl, že bych mohl nastavit hodiny v autě, když se nám zase změnil ten čas. Nemám maxidot. Zkouším to čudlem u otáčkoměru. Vpravo nastavení hodin a doleva minuty. Na jaře bez problémů a teď nic. Nevíte někdo, co s tím? Ne, že bych nemohl jezdit, ale ten pocit, že není něco OK mi vadí. Nemusím už nikde nic mačkat nebo ladit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 A mas pri tom zapnuty zapalovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 A mas pri tom zapnuty zapalovani? Jde to i pri vypnutem zapalovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 A mas pri tom zapnuty zapalovani? Jde to i pri vypnutem zapalovani Zkoušel jsem to i se zapnutým i s vypnutým, protože mi nejde do hlavy, proč to nejde. Osobně si myslím, že to jde i při vypnutém zapalování. Stačí jen otáčet tím čudlem vlevo a vpravo nebo musím udělat ještě něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny. Editováno: 12. Listopad 2006, autor: octavka19tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny. ano mozna to ma strzeny - je tam vlatne takova kolebka z umele hmoty. Inu i to se snad muze stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tim cudlikem se neotaci.Jen se trosku pootoci a dele pridrzis v levo(nastaveni hodin) .A pak to dele pridrzis v pravo(nastaveni minut) a je to.Mozna bude i trosku slyset takove cvaknuti pri pootoceni cudliku.Jsou tam mikrospinace.Pokud ti tim jde otacet tak je to asi strzeny. ano mozna to ma strzeny - je tam vlatne takova kolebka z umele hmoty. Inu i to se snad muze stat Není to stržené, asi jsem to jen špatně napsal. Ale už to maká. Na radu známého jsem odpojil baterku a znovu připojil. "Bedna" mi to nebere, ale už je to OK. Prý měl na Oktě to samé a taky mu to někdo poradil. Já si to sice neumím vysvětlit, ale pomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak se mi zda ze u Volkswagen group pouzivaji Windows.Protoze se vsechno u jejich aut resi restartem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Mě jdou hodiny přeřídit jen při zapnutém zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Mě jdou hodiny přeřídit jen při zapnutém zapalování. Mám r.v. 2001 a jde to i při vypnutém zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo Ale nejak to ted lip startuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo Ale nejak to ted lip startuje Asi bude taky lepší napřed mrknout dovnitř a pak přemýšlet o koupi nové. Kolik tam toho má být? Aby ty desky byly pod vodou, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Mno taky jsem dneska nastavoval hodiny. Bylo -2°C a když jsem ráno startoval, tak moje skoro 7let stará baterka nestačila štavit a resetly se mi ukazatele:-( A to jsem se snažil nahonit co nejlepší dlouhodobou spotřebu:-( Ja vcera dolejval do bezudrzbovy baterky destilku, ctvrt litru se tam veslo Ale nejak to ted lip startuje Asi bude taky lepší napřed mrknout dovnitř a pak přemýšlet o koupi nové. Kolik tam toho má být? Aby ty desky byly pod vodou, že? Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 co já vím, tak se ten čudel musí trošku popotáhnout směrem k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak se mi zda ze u Volkswagen group pouzivaji Windows.Protoze se vsechno u jejich aut resi restartem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.