Lenx3112 Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 (editace) Superb 1 2004 Zdar..mám veľký problém..v aute mi nejakú dobu nesvietilo žiadne svetlo v interiéry..potom nastal další problém..auto niekedy neišlo zamknúť a ani odomknúť..a okna išlo tažko otvorit..sekavo hore aj dole..plus hodiny sa vynulovaly a KM..climatronic preblikoval a aj vonkajsia teplota ktoru ukazuje a niekedy ne..po návšteve autoelektrikára zistil niekoľko chýb..polamaná kabeláž pod kobercom niekde vzadu pri sedadle..plus vymenil zamok a mikrospínače v dverách na vodičovej strane..dalej riadiaca jednotka v dverách vodiča a riadiaca jednotka v pravých zadných dverách..a kabeláž v priechodke vodičových dverách vymenená..jednotka komfortu je v poriadku..plus po odpojení neoriginálneho rádia pioneer ktoré tam bolo 3 roky tak začalo všetko fungovat ešte lepšie..auto som prevzal..jazdil som 2 týždne bez rádia kým som sa ho nerozhodol napojit...napojil som originálne a vsetko fungovalo..kedže fungovalo tak som dal s5 pioneer...napojil som..fungovalo všetko až do dalšieho dňa..problémy tie isté..ale osvetlenie v interiéry funguje..skúsil som aj originálne autorádio a rovnaký problém..odpojil som rádio a stále problem pretrváva..ráno o piatej sadám do auta a všetko funguje..okrem spolujazdcoveho okna ktore išlo sekavo hore a dole..každý deň to isté..poobede idem z práce a znova problém..problém okien a vyresetovany čas..climatronic vypina a zhasina jeho podsvietenie..plus aj ukazuje a neukazuje vonkajšiu teplotu..na maxidote teplotu ukazuje..takže snímač je v poriadku..a problém zo zamknutím...okna a zámky sa správajú ako sa im zachce..niekedy zamknutie funguje a dve okna idu..po novom začalo po zapnutí klimatizácie ju aj vypínať zapínať..preskakuje to krížom krážom..batéria je v poriadku..sküšal som aj na 12 hodín odpojit batériu a nic..skúšal som aj inú batériu Editováno: 10. Červen 2021, autor: Pawouk Upraven názerv tématu. Na Slovensku se věta neukončuje pouze jednou tečkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.