asirapida Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 120g za 8 měsíců ( konec zari - cerven ), najezdeno jen pár tisíc, auto bylo v servisu ( neautorizovanem ), protože jsem zase slysel "huceni", tak jsem myslel, ze to mam zase prazdny, udajne zadny unik , doplneno 120g. je mi jasny ze neco se proste ztrati, jen by me zajimalo, kolik je pro rapida s automatickou klimou tolerance, jestli nejaka existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Docela velkou toleranci mají váhy plniček.Další věc je teplota motoru,okolního vzduchu při vysávání a plnění.Tahle ztráta je vcelku normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 120g je dost vela, otazka je kolko tam bolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asirapida Vloženo 13. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 na konci září ( september ), bylo doplněno na maximum ( rapid ma 500g myslim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.