Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Mám problém s autem, ráno odjedu do práce úplně v pohodě, startuje na "drc". Odpoledne když odjíždím z parkoviště (žádný stín) tak auto na poprvé nechytne. První startování se tak 2 vteřiny kucká a nic. Druhé startování úplně v pořádku a jede. Poradíte po čem jít? Auto mám chvilku. 

Vloženo

Ak si ho len nedavno kupil isto treba vymenit olej a sviecky.Pri tychto ukonoch by som hned videl v akom su stave.Potom by trebalo pozriet rozvody ako je na tom remen.pomerat kompresne tlaky a vymenit okruzky na sani.

Ak do motora nikto vazne nezasahoval a zerie olej tak bud rad ze startuje na druhy krat na priamom slnku.

Vloženo

Budu to dávat příští týden do servisu,svíčky, olej, filtry bude první co se bude měnit. Mě jen napadlo jestli to nemůže dělat nějaké čidlo pod kapotou. Díky za komentář 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...