Peťas-RS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Zdravím chlapi, mám možnost koupit za solidní cenu kožené sedadla z Pašíka. Jelikož, ale nemám vůbec představu jak tam sou namontována a jestli by se mi tam vůbec vešla prosím o radu někoho, kdo by s tím měl nějakou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 podle mě tam nebudou pasovat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10697 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ari Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Hmm podle mě taky ne ty by šly spíš do Superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Ahoj, mám dotaz, je možné dát do oc2000/06 jakékoliv vyhřívané sedačky, nebo tam všechno nepásne? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 do O I pasujou sedadla z G IV, S - Toledo, A- A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.