1Joeseph1 Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Prosím vás,jak sundám tapec zadních dveří.chci tam dát rolety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Stáhni si dílenskou příručku, je to v ní popsané. https://forum.skodahome.cz/topic/134303-u%C4%8Debn%C3%AD-a-servisn%C3%AD-pom%C5%AFcky-a-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-superb-iii/?do=findComment&comment=2297563 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 A jak je tam chceš dát, když to na to není připravený?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Joeseph1 Vloženo 5. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Já ten horní tapec s roletami mám,takže jsem musel tapec sundat,odvrat plastové nýty s pak das nový díl a tavnou pistolí musíš zastavit ty nyty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Jo takhle. Jsem si právě říkal, jak bys to tam bastlil :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.