Amos Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Potřebuju vyměnit mikrospínač v zámku,ale nevím čím povolit ten šroubek co drží vložku zámku.Nevím co je to za šroub.Pak by se mělo vyháknout lanko a ze strany dveří povolit 2 šrouby a snad to dostanu ven.Je to ten šroubek co drží vložku zámku.Neví někdo co je to zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 T20 - torx (hvezdicka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Dneska jsem vyzkoušel snad všechny torxy nevín jestli i 20.Ale nešlo to ničím ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Mám tam asi torx z dírou.V pátek na to znova mrknu pokud nebude -10 stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 17. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak zámek jsem konečně vyndal ven.Huráááá.Ale nevím jak proměřit ten konektor 8 pinovej,nebylo by schémátko.Nebo jak to rozebrat a nic nepoškodit.Potřebuju to proměřit abych to nedal zpět a zase mě to blblo!!!Můžete mě nasměrovat...Mikrospínač vypadá že je Ok v práci to proměřím.Ale ten konektor fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Obrázek konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Díky to je přesně ono.Ale je to stejné na FABII i na OCTAVII 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amos Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Byl to mikrospínač měli jste pravdu.Špatnej kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Před časem jsem tu koukal na fotky od Cosbyho, kde byla výměna mikrospínače v zámku a teď to nemůžu najít. Neví o nich někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Super. Dík. Já to za boha nemoh najít, ale věděl jsem, že to tu prostě JE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.