Petta Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chtěl bych znát Vaše názory, které z těchto následujících aut by jste si vybrali ke koupi a proč. Odpovědi žádné, jen pokud budete mít náhradu. A důvody proč ne ten, ale ten, uvítám. Potřebuju koupit něco na lítání 500 km týdně plus denní ježdění. V cenový relaci kolem 4000 € mám na výběr auta kolem roku 97,98,99. Vše jen v benzínu a na spotřebě zase tolik nezáleží. Do obsahu 1.8. Trochu prostoru musím mít. Audi A3, A4 Ford Focus Peugeot 406 Seat Leon Škoda Fabia Škoda Octavia VW Golf IV. VW Passat B5 Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Audi A3, A4 Škoda Fabia Škoda Octavia Seat Leon VW Golf IV. VW Passat B5 Peugeot 406 Ford Focus asi takhle bych volil já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) Audi A3, A4Škoda Fabia Škoda Octavia Seat Leon VW Golf IV. VW Passat B5 Peugeot 406 Ford Focus asi takhle bych volil já.. Asi tak, taky jde o to jak potrebujes velikej kufr, jaky mas moznosti servisu...ideal na servis mas oktavku a fabii Audi A3, A4 - vzdycky v necem napred nez VW a skoda, drazsi servis Škoda Fabia minus je kufr Škoda Octavia asi neni co resit Seat Leon asi nejhezci auto z vyctu VW Golf IV VW Passat B5 pozor na predni napravu, ramena stojej raketu Peugeot 406 uz bych do toho znovu nesel, dost se mi sypat Ford Focus pohodlny celkem pekny auto, ale neni pozink! Editováno: 13. Listopad 2006, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Octavia Leon Focus Golf Fabia Pasat Audi 406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Pokud by ti šlo o spotřebu jasně bych sáhl po focusu má ho přítelkyně 1,4ku spotřeba je krásná, kufr taky.. Jinak asi oktávka je to český autíčko,velkej kufr.. Fabie malej kufr no velká to škoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) Díky, ale zatím mi to moc nepomohlo. Musím to nějak zúžit. Hlavní asi bude spolehlivost po technické stránce. Cpát do toho auta peníze na tuning nebudu, na to mám Fabii. Takže pouze olej a provozní záležitosti. Editováno: 13. Listopad 2006, autor: Péťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Golf IV Leon Audi A3 Fabia Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Podle těch kilometrů co uvádíš bude asi jedním z nejdůležitějších požadavků spolehlivost. Ale zároveň se mi zdá, že těch 4.000 € (čili cca. 112.000Kč) je dost málo na to, aby si koupil dobrý kus z tvého seznamu, ne? Všechno to budou auta s hafo kilometrama, nebo po bouračce (nebo obojí). Z toho seznamu by asi nejzachovalejší mohla být ta 406, ale že by to zrovna byl vzor spolehlivosti nevím, nevím. Podle mě bys spíš než v kategorii Passata a Octávky měl vybírat z kategorie té fábie. Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Pokud jde o spolehlivost tak co mám zkušenosti s Focusem tak naprostá spokojenst jediný problém je neustálé praskání žárovek ve světlometech možná špatný kus toť otázka.. Jinak jak už říkal Fugas těch 4000 euro je celkem málo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jj, já bych z toho seznamu asi šel do focuse, ale chtělo by to víc peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Za ty peníze po Německu je těchto aut dost mimo Fabie, Leona, Octy. Jinak ty auta mají vesměs od 100000 do 160000 km. Kdybych měl víc peněz, tak by byla volba jiná. Čtyřek najdete v DE desítky. Zda to bylo bouraný neuvádějí, to zjistím na místě. Jestli se Vám ty ceny nezdají: www.mobile.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chtěl bych znát Vaše názory, které z těchto následujících aut by jste si vybrali ke koupi a proč. Odpovědi žádné, jen pokud budete mít náhradu. A důvody proč ne ten, ale ten, uvítám.Potřebuju koupit něco na lítání 500 km týdně plus denní ježdění. V cenový relaci kolem 4000 € mám na výběr auta kolem roku 97,98,99. Vše jen v benzínu a na spotřebě zase tolik nezáleží. Do obsahu 1.8. Trochu prostoru musím mít. Audi A3, A4 Ford Focus Peugeot 406 Seat Leon Škoda Fabia Škoda Octavia VW Golf IV. VW Passat B5 Díky za názory Jak už tu někdo psal záleží co od toho auta přesně chceš... Moje volba by byla: 1. Octavia nebo Golf IV- tyhle auta mám dobře vyzkoušený a u okty pro mě hraje hlavně kufr! 2. A3- kdysi můj sen! 3. Leon- fakt se mi líbí 4. Focus- měl jsem 1,8 combi a je to fakt prostorný a pěkný auto, ale něco mi tam prostě chybělo. Je to takovej něměc jen na půl.... 5. Fabia- o tý se toho tu dočteš dost a dost! 6. Passat- podvozek je fakt darda rpo peněženku! 7. 406- není špatnej ale na mě moc tak nějak blato... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chtěl bych znát Vaše názory, které z těchto následujících aut by jste si vybrali ke koupi a proč. Odpovědi žádné, jen pokud budete mít náhradu. A důvody proč ne ten, ale ten, uvítám.Potřebuju koupit něco na lítání 500 km týdně plus denní ježdění. V cenový relaci kolem 4000 € mám na výběr auta kolem roku 97,98,99. Vše jen v benzínu a na spotřebě zase tolik nezáleží. Do obsahu 1.8. Trochu prostoru musím mít. Audi A3, A4 Ford Focus Peugeot 406 Seat Leon Škoda Fabia Škoda Octavia VW Golf IV. VW Passat B5 Díky za názory Tak už máš jasno?? Pro co si se rozhodl názorů tu máš díky hodným členům myslím více než dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 A4 nebo Octa. Když benzín, tak spíše A4. Ale jestli vybíráš podle ceny, tak za ty prachy třeba koupíš, ale bude to nejspíš vergl. Pokud bych kupoval v DE, tak bych rozhodně nebral podle nejnižší ceny, ale spíše bych připlatil. A soustředil bych se na auta, který maj čerstvě technickou a emise, protože to nebude nic pro EXPORT. Vyhýbej se autům pro EXPORT nebo pro HANDLER, to je totéž a znamená to, že auto je vrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) moje volby, OctaviaII Combi RS -žlutá, Audi S4 combi -žlutá, Fábia RS-červená, Audi Q7 nebo Infinity/i Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 moje volby, OctaviaII Combi RS -žlutá, Audi S4 combi -žlutá, Fábia RS-červená,Audi Q7 nebo Infinity/i Moje rada....vezmi si čípek na uklidnění a pak si přečti, na co se ptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 tak ted sem se pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 moje volby, OctaviaII Combi RS -žlutá, Audi S4 combi -žlutá, Fábia RS-červená,Audi Q7 nebo Infinity/i no nevolíš špatně (až na ty barvy...) ale seš trošku aut!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Taky si myslím že je to málo peněz na slušné auto. Já bych šel do Focuse a to do 1.6 benzinu. 1.8 a 2.0 jsou strašný žrouti. Starý TDDi nejsou moc povedený. Pokud bys navýšil podstatněji rozpočet, šel bych do TDCi od roku 2001. Zvláště ten silnější 1.8 TDCi, 85kw je mooooc pěknej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Tak podle mýho názoru jsou Focusy z let, co jsi psal, fakt pekelný sr*če. To byly fakt hoodně poruchový-pak se to zepšilo, ale to už je zas jiná cenová hladina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Audi a octy do roku 99 už vcelku nic moc.osobně jsem Focuse měl a nemůžu na něj říct křivé slovo.Byla to 99,1,6 v combi a super. Já bych-Focus,GIV,leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 fabia octavia golf leon audi ford peugeot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak podle mýho názoru jsou Focusy z let, co jsi psal, fakt pekelný sr*če. To byly fakt hoodně poruchový-pak se to zepšilo, ale to už je zas jiná cenová hladina... Nevěř tomu, Focusy jsou velmi kvalitní auta. Pouze TDDi jsou, jak jsem psal, trochu problémový a výkonově ne úplně zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 moje volby, OctaviaII Combi RS -žlutá, Audi S4 combi -žlutá, Fábia RS-červená,Audi Q7 nebo Infinity/i no nevolíš špatně (až na ty barvy...) ale seš trošku aut!!! žlutá je dobrá...............jinak sorry nějak blbě sem četl a napsal jsem uplnej OT.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Audi a octy do roku 99 už vcelku nic moc.osobně jsem Focuse měl a nemůžu na něj říct křivé slovo.Byla to 99,1,6 v combi a super.Já bych-Focus,GIV,leon Já ho měl taky combi 1,8 rok 99 a nemůžu si taky stěžovat! Jen jak jsem psal takovej němec napůl.... Kámoš má TDCI combi a to je moc fajne auto ale to už jsme jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.