Přejít na obsah

DPF

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

byla jsem na čistění DPF filtru u Škoda Octavia III 2.0 tdi 110kw a po vyčištění se mi rozsvítila kontrolka výfukových plynů. V servise to vypli a řekli, že je asi špatná kontrolka a nechali mě jezdit. Ani ne po týdnu cítím spáleninu z motoru..začal se pálit dpf...protože nebyla špatná kontrolka, ale přímo snímač. V servise mi navíc tuto poruchu při diagnostice 2x zatajili... Po výměně snímače se mi opět asi po 50 km rozsvítila kontrolka... může být už teď dpf zcela rozbitý nebo stačí pouze diagnostika a vymazání závad?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že podle popisu provedení to dělali nějaký matlalové a filtr už pravděpodobně byl poškozen po čištění, proto to nechtěli řešit....

Poškozená kontrolka emisí... a to jsi jim to jako sežral jo ? Fascinující... 

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři

Njn, asi tomu moc nerozumí. Pokud to bylo v autorizáku nebo nějakém lepším servisu, tak je teoretická naděje na reklamaci. Pokud to byla "garáž" (což vzhledem k popisu situace předpokládám), tak je to bez šance. 

Editováno: , autor: beuticek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...