Pavel68 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Zdravim vsechny, muze mi nekdo poradit ohledne radia do Octavie. Jestli by fungovalo ve Fabii??? Pokud ano, musi se tam prehazovat naky kabely??? Dik pAVEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Myslim, ze to muzes bez obav prehodit, jen musis v pristrojovce Fabie nad Symphony z Octy dat jeste listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Myslim, ze to muzes bez obav prehodit, jen musis v pristrojovce Fabie nad Symphony z Octy dat jeste listu. Mave, někde jsem tu na foru četl, že Fábiácké je jakoby do obloučku a Octavácké Symphony je rovné...aby to tam nebylo jako pěst na oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 aka: No to je pravda, sice tam nejsou zadne vetsi spary (kdyz se doda horni lista), ale tvarove to zrovna perfektni neni... Ja osobne bych to teda nedoporucoval... Funkcne ale neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tak nějak jsem se pokoušel na Symphony najít hodiny, ale nenašel. Jen tak pro zajímavost - jsou tam nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 co vím tak nikoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 urcite nejsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ahoj předělával jsem ISO konektory a teť mi nejdou repráky, rádio jinak plně funguje a když dám jiný repro tak taky nefacháj, mám strach jestli jsem něco nevypálil nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak jsem si sehnal vyndávací plíšky, co se s nima vyndává navigace a chtěl s nima vyndat Symphony a ono prd. Ty plíšky jsou moc vysoké a nenarvu je tam. Netuší někdo, jaké plechy se tam musí vrazit, abych mohl to rádio vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tady jeden kolega z fora vymyslel návod jak vytahováky sehnat http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/vypichovaky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Nemám je u sebe, jinak bych ti je vyfotil, ale vypadají podobně jak ty z té konzervy. Já jsem zašel do Škoda servisu a tam mi je za děkuji dali ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Staci jenom pasek plechu, vzdyt nic jineho to neni. Ja sem ustrihl uzky pasek (5-6 mm) z obycejneho pozinkovaneho plechu, trochu zklepal do roviny a radio bylo venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Staci jenom pasek plechu, vzdyt nic jineho to neni. Ja sem ustrihl uzky pasek (5-6 mm) z obycejneho pozinkovaneho plechu, trochu zklepal do roviny a radio bylo venku A jak tedy vypadají ty origo plechy pro vyndání Symphony CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Staci jenom pasek plechu, vzdyt nic jineho to neni. Ja sem ustrihl uzky pasek (5-6 mm) z obycejneho pozinkovaneho plechu, trochu zklepal do roviny a radio bylo venku A jak tedy vypadají ty origo plechy pro vyndání Symphony CD? na symphony ani jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) To jsou origo. Editováno: 21. Duben 2007, autor: blondakxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 To jsou origo. super, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiserf Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Zdravím, Dnes jsem do rádia Symphony vložil cd co jsem si doma vypálil a nejde mi vytánout. Rádio vždy vypíše cd eject ale nevyjede a přepne se na rádio. Nechápu co se mohlo stát, nikdy s tím problém nebyl... Nemá někdo zkušenost co stím?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Zdravím,Dnes jsem do rádia Symphony vložil cd co jsem si doma vypálil a nejde mi vytánout. Rádio vždy vypíše cd eject ale nevyjede a přepne se na rádio. Nechápu co se mohlo stát, nikdy s tím problém nebyl... Nemá někdo zkušenost co stím?? Díky ak to nie je el. zavada, tak sa ti pokazila mechanika. budes to musiet otvorit a potom sa da cd rucne vybrat. musis nasimulovat stav, ako ked je vsetko ok. pri mech zavade mozes mat ulamane/zodrate plastove koliesko. na dialku sa to ale povedat neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiserf Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Tak nakonec jsem do auta sedl od dva dny později a po nastartování to šlo normálně vytáhnout.....fakt záhada....od té doby to chodí normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitam Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 dobry den chcel by som poradit so skusenymi skodovakmi.kupil som radio SKODA SYMPHONY CD/RADIO s fabie a chcem ho namontovat do octavie I.je to mozne.dufam ze som nekupil zle.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 dobry den chcel by som poradit so skusenymi skodovakmi.kupil som radio SKODA SYMPHONY CD/RADIO s fabie a chcem ho namontovat do octavie I.je to mozne.dufam ze som nekupil zle.dakujem No podle me si koupil spatne, protoze jesi je to Symphony delany do Fabie bude sirsi nez je dira v octavce - do Fabie se dela atypicky rozmer. V octavce je dira pro klasicke 1DIN radio.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ahoj, jsem jedinný, komu při zesilování hlasitosti u symphony přeskočí hlasitost ze 3 rovnou na 6, nebo naopak na 0? Docela mě to štve, pač při jízdě je celkem alchymie nastavit požadovanou hlasitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Nemas aktivovany GALA? (zesilovani podle rychlosti) Pokud ano, tak se hlasitost chova trosku jinak, ale ze by preskakovala to zrovna nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) JJ,taky se mi to obcas stane,ze mi to obcas skoci nelogicky. Editováno: 19. leden 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ahoj, jsem jedinný, komu při zesilování hlasitosti u symphony přeskočí hlasitost ze 3 rovnou na 6, nebo naopak na 0? Docela mě to štve, pač při jízdě je celkem alchymie nastavit požadovanou hlasitost Taky se mi to stává symfonka s cd a občas i pěkně takže jedinej nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.