Publikováno Květen 26, 200619 r Zdravim vsechny, muze mi nekdo poradit ohledne radia do Octavie. Jestli by fungovalo ve Fabii??? Pokud ano, musi se tam prehazovat naky kabely??? Dik pAVEL
Květen 26, 200619 r Myslim, ze to muzes bez obav prehodit, jen musis v pristrojovce Fabie nad Symphony z Octy dat jeste listu.
Květen 27, 200619 r Myslim, ze to muzes bez obav prehodit, jen musis v pristrojovce Fabie nad Symphony z Octy dat jeste listu. Mave, někde jsem tu na foru četl, že Fábiácké je jakoby do obloučku a Octavácké Symphony je rovné...aby to tam nebylo jako pěst na oko.
Květen 27, 200619 r aka: No to je pravda, sice tam nejsou zadne vetsi spary (kdyz se doda horni lista), ale tvarove to zrovna perfektni neni... Ja osobne bych to teda nedoporucoval... Funkcne ale neni problem.
Listopad 13, 200618 r Tak nějak jsem se pokoušel na Symphony najít hodiny, ale nenašel. Jen tak pro zajímavost - jsou tam nebo ne?
Březen 18, 200718 r Ahoj předělával jsem ISO konektory a teť mi nejdou repráky, rádio jinak plně funguje a když dám jiný repro tak taky nefacháj, mám strach jestli jsem něco nevypálil nevíte někdo čím by to mohlo být?
Duben 17, 200718 r Tak jsem si sehnal vyndávací plíšky, co se s nima vyndává navigace a chtěl s nima vyndat Symphony a ono prd. Ty plíšky jsou moc vysoké a nenarvu je tam. Netuší někdo, jaké plechy se tam musí vrazit, abych mohl to rádio vyndat?
Duben 17, 200718 r Tady jeden kolega z fora vymyslel návod jak vytahováky sehnat http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/vypichovaky.htm
Duben 18, 200718 r Nemám je u sebe, jinak bych ti je vyfotil, ale vypadají podobně jak ty z té konzervy. Já jsem zašel do Škoda servisu a tam mi je za děkuji dali !
Duben 18, 200718 r Staci jenom pasek plechu, vzdyt nic jineho to neni. Ja sem ustrihl uzky pasek (5-6 mm) z obycejneho pozinkovaneho plechu, trochu zklepal do roviny a radio bylo venku
Duben 19, 200718 r Staci jenom pasek plechu, vzdyt nic jineho to neni. Ja sem ustrihl uzky pasek (5-6 mm) z obycejneho pozinkovaneho plechu, trochu zklepal do roviny a radio bylo venku A jak tedy vypadají ty origo plechy pro vyndání Symphony CD?
Duben 20, 200718 r Staci jenom pasek plechu, vzdyt nic jineho to neni. Ja sem ustrihl uzky pasek (5-6 mm) z obycejneho pozinkovaneho plechu, trochu zklepal do roviny a radio bylo venku A jak tedy vypadají ty origo plechy pro vyndání Symphony CD? na symphony ani jeden
Květen 11, 200718 r Zdravím, Dnes jsem do rádia Symphony vložil cd co jsem si doma vypálil a nejde mi vytánout. Rádio vždy vypíše cd eject ale nevyjede a přepne se na rádio. Nechápu co se mohlo stát, nikdy s tím problém nebyl... Nemá někdo zkušenost co stím?? Díky
Květen 14, 200718 r Zdravím,Dnes jsem do rádia Symphony vložil cd co jsem si doma vypálil a nejde mi vytánout. Rádio vždy vypíše cd eject ale nevyjede a přepne se na rádio. Nechápu co se mohlo stát, nikdy s tím problém nebyl... Nemá někdo zkušenost co stím?? Díky ak to nie je el. zavada, tak sa ti pokazila mechanika. budes to musiet otvorit a potom sa da cd rucne vybrat. musis nasimulovat stav, ako ked je vsetko ok. pri mech zavade mozes mat ulamane/zodrate plastove koliesko. na dialku sa to ale povedat neda.
Květen 23, 200718 r Tak nakonec jsem do auta sedl od dva dny později a po nastartování to šlo normálně vytáhnout.....fakt záhada....od té doby to chodí normálně
Květen 24, 200718 r dobry den chcel by som poradit so skusenymi skodovakmi.kupil som radio SKODA SYMPHONY CD/RADIO s fabie a chcem ho namontovat do octavie I.je to mozne.dufam ze som nekupil zle.dakujem
Květen 24, 200718 r dobry den chcel by som poradit so skusenymi skodovakmi.kupil som radio SKODA SYMPHONY CD/RADIO s fabie a chcem ho namontovat do octavie I.je to mozne.dufam ze som nekupil zle.dakujem No podle me si koupil spatne, protoze jesi je to Symphony delany do Fabie bude sirsi nez je dira v octavce - do Fabie se dela atypicky rozmer. V octavce je dira pro klasicke 1DIN radio....
Leden 18, 200817 r Ahoj, jsem jedinný, komu při zesilování hlasitosti u symphony přeskočí hlasitost ze 3 rovnou na 6, nebo naopak na 0? Docela mě to štve, pač při jízdě je celkem alchymie nastavit požadovanou hlasitost
Leden 19, 200817 r Nemas aktivovany GALA? (zesilovani podle rychlosti) Pokud ano, tak se hlasitost chova trosku jinak, ale ze by preskakovala to zrovna nevim...
Leden 19, 200817 r JJ,taky se mi to obcas stane,ze mi to obcas skoci nelogicky. Upraveno Leden 19, 200817 r od maros
Leden 19, 200817 r Ahoj, jsem jedinný, komu při zesilování hlasitosti u symphony přeskočí hlasitost ze 3 rovnou na 6, nebo naopak na 0? Docela mě to štve, pač při jízdě je celkem alchymie nastavit požadovanou hlasitost Taky se mi to stává symfonka s cd a občas i pěkně takže jedinej nejsi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.