LPG Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 zdar pani. chcem sa opytat ake radia davali do OI r.v.98 podsvietenie pristrojovky je cervene existuje Skoda Symphony aj s cervenym podsvietenim resp. ake original radio tam davali aby to pasovalo s podsvietenim? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 prohlídní tuhle sekci http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=73 někde jsem tam viděl fotky od lidí co měli komplet změněné podsvícení do červena včetně symphony taky nad tím uvažuju do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nevíte někod, jak zrušit funnkci nahrávání dopravních zpráv na rádiu Symphony. Pořád mi tam svítí TP a nemohu se toho zbavit. Chci zkusit, jestli to má vliv na odběr proudu v klidovém stavu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Nikdo nevíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) Funkci nahrávání dopravního zpravodajství zrušíš tak, že před vypnutím rádia nebudeš mít zapnutou stanici z předvoleb TP. Stačí před vypnutím rádia (vytažením klíčku) zmáčknout A/F a rádio nebude nahrávat. Viz. návod k obsluze (PDF) Editováno: 27. Duben 2009, autor: wog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Potřeboval bych poradit,kamarád koupil OI ,1,9,tdi 81kw,2003 a má tam autoradio Symphony CD.už od začátku co ho má mu nesvítí podsvícení,zkoušeli jsme tam dát Symphony kazetu co jsem měl doma a taky nesvítí.na pin 6 v ISO napětí po rozsvícení jde tak fakt nevim kde je zakopanej pes,svazek k autorádiu je origo nijak nepředěláván Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Viz. tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75414 Jinak rádio znova nakódovat, nebo ještě by to mělo jít přes menu, jak někdo psal v tom odkazu, ale to nevím, vyzkoušené mám to překódování a to funguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) Viz. tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75414Jinak rádio znova nakódovat, nebo ještě by to mělo jít přes menu, jak někdo psal v tom odkazu, ale to nevím, vyzkoušené mám to překódování a to funguje ... ok zkusim nakodovat v mé oktě tam K drát v isu mám,pak dám vědět.jinak dík moc za radu Editováno: 24. Listopad 2009, autor: Gus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 ok zkusim nakodovat v mé oktě tam K drát v isu mám,pak dám vědět.jinak dík moc za radu Tak jsem podle rad nakodoval na kod 00400 a už to svítí :-)) ,ale chci se ještě zeptat jesli někdo nemá plnej vypis kodů co jakej dělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Jako něco takovýhohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Jako něco takovýhohle? Jé já jsem trubka na VIS se uplně zapoměl že je to tam díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosons Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Dobrý den, jsme tu nový a potřeboval bych poradit. Na O1 mě začalo před týdnem praskat v radiu a zhasne a znovu se zapne. Poradte prosím někdo co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1.8t Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Zdravím. Chtěl bych se zeptat ohledně original rádia symphony v 1 octavii rs. Když si chci radio pořádně zelisit ,tak se po chvilce samo zeslabi a už nejde zesílit. Jediné po vypnutí, zapnutí a po chvíli to udělá to samé . Řešil někdo nějaké odblokování? Díky moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.