Pedro32 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) Tak to by mělo být v pohodě (ten měsíc). A ani mi nic neříkali u dealera, který mi lepil na nákladovou hranu fólii, kterou nabízejí. Tyjo, tak to by bylo možná na reklamaci u ŠA, ne? Ale kdo by chtěl po letech čekání na dokončení vozu řešit reklamaci a čekat dál... :( Bůh ví, co na ten syrovej lak lítá za bordel a otiskne se tam... Já jsem si žádných fleků nebo jiných kazů na autě nevšiml (bílá barva). Editováno: 6. Březen 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 @patrikcevelapod fólií by se měl lak dekontaminovat a leštit, aby povrch pod folií byl bez vad. Ale pokud si s tím ani foliáři nevědí rady, tak bych to řešil s prodejcem nebo servisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 @petr.podzimekcitaj s porozumenim. vyriesilo sa to a je uplne bezne ze sa lak pripravuje na foliu lestenim. avsak tu lestenie nepomohlo pretoze na laku bol vytvrdnuty nejaky bordel a muselo sa ist o stupen dalej. @Pedro32 co ja ti viem, na reklamaciu to nebolo. Bolo to take mikroskopicke ze na omak to nebolo citit ale bolo too dost na to, aby to bolo vidno pri studiovych svetlach a ked clovek vedel na co sa pozerat. A je fakt ze na tej orandzovej to pri odraze je vidno toho hodne. neviem si celkom predstavit reklamaciu v style "tutok je nieco v laku co vsak je vidno len pri detailnom pohlade a detailingu" :) pokial by sa to nevyriesilo, tak by som to riesil. Videl som vsak to auto pred tym, po ocisteni a po naneseni keramiky (Cquartz + Dquartz od CarPro) a ten rozdiel je brutalny. Ta orandzova sa este prehlbila a je zivsia. V kazdom pripade to pisem vsak skor ako heads-up pre ludi co im auto stalo na letisku, aby neboli prekvapkany ak to budu chciet ofoliovat a ich detailer narazi na takuto vec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) @patrikcevelaJj, já to chápu jak jsi to vyřešil a je super že věděli co s tím. Jinak to vyřešit asi nejde. Jen mě přijde škoda platit opravu laku broušením, když by lak měl být OK při prodeji. Tj. měl to řešit prodejce/výrobce, za své peníze. Přeci jen korekce laku stojí dost času a peněz. Editováno: 6. Březen 2023, autor: petr.podzimek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) @petr.podzimek díky za info o laku Editováno: 6. Březen 2023, autor: Murphy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 @Pedro32Jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Pridavam odkaz na video polepu PPF folie mojho auticka x) ... Jedna sa o polep prednej casti, plus exponovanych casti ... Na zvysok si v domacich podmienkach aplikujem keramiku od spolocnosti nasucho.cz ... VIDEO 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 odkaz pise Tato stránka momentálně není dostupná Důvodem může být technická chyba, na jejímž odstranění pracujeme. Zkuste stránku znovu načíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 (editace) @Zdenek 13heleď asi dobrý. Já jsem včera nějak moc nestíhal a když jsem to přebíral, tak bylo už trochu šero - nemusel jsem si všeho všimnout, tak dneska na to v klidu pořádně kouknu a pak klidně tady nahraju nějaké foto. Každopádně se to zdálo, že vše OK. Sice jsem tam našel pár věcí, které jsem ještě chtěl narychlo opravit (nějaká bublina na blatníku, potom odstávající fólie u podběhu a zespoda spoileru. To mi tam ještě "přežehlili" a detailněji mrknu dneska, až se dostanu k autu. Ještě jsem si všiml bubliny na té interiérové liště plack piano a nějakých nepatrných bublinek na B a C sloupcích. Prý to nemám teď řešit a že by to mělo do pár týdnů zmizet a kdyby ne, tak se to propíchne či co. V prospektu se píše, že to může být až 30 dnů od aplikace, než to pořádně vyschne. Každopádně za 14 dní tam jedu na kontrolu a budeme ladit detaily. Ty to vezeš teda dneska? Kam to dáváš? Editováno: 8. Březen 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Diky za info a trenink Xpel, dnes ráno jsem k nim auto také dovezl :D Je fajn, že si to už vyzkoušeli :D Auto si vyzvedávám zítra odpo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 :D :D To jo, nemáš zač. Jinak pár foto. Přechod mezi dílem bez fólie a s fólií není patrný. Našel jsem tam pár bublin, které asi souvisí s vlhkostí pod tím. Trochu divočejší to je kolem světel, tak uvidíme, jak si to sedne a jak to pořešíme během té kontroly za 2 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Bubliny by měly zmizet, ale pokud folie presahuje díl, bude to asi třeba opravit. Diky za foto. Vypadá to dobře (= fólie není vidět). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 U těch světel to vypadá, že to třeba chtěli zahnout za roh a narovnalo se to. To určitě pak budu chtít opravit. Pak jsem si všiml, že na zrcádkách to není jeden kus fólie, ale 2 a spojuje se to na té hraně a je tam třeba milimetr mezera. Pokud člověk fakt nehledá, tak to ale není vidět. Pak dej schválně vědět, jak to dopadlo u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Za ty krvavé peníze bych čekal větší kvalitu dokončení polepu. Každopádně díky za fotky. Určitě se bude hodit pro budoucí potenciální zájemce o polep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 @Pedro32Jestli budeš mít čas, tak sem prosím dej i fotky, jak to opravili... skoro by to nemělo být poznat, že tam je fólie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 (editace) Jj, pak pošlu aktualizaci po té první kontrole polepu. Snad se dořeší zbylé drobnosti a budu kompletně spokojený. Na velkých dílech jako kapota apod. je to naštěstí bez jediného kazu. :) Editováno: 8. Březen 2023, autor: Pedro32 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 (editace) Vidite, to ma nenapadlo sem dat video mojej. Mozem potom pofotit ako vyzeraju detaily u mna. Videjko tutaj Edit: Fotky tutaj Detaily folie nizsie Editováno: 14. Březen 2023, autor: patrikcevela 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 @patrikcevelaDetaily by se hodily, ať víme kdo a jak umí polepovat auta. Protože video super, ale nastříkat vodu pod fólii a tu pak vyhnat ven umí kde kdo. Ale pěkně dokončit každý detail, to chce hodně času a zkušeností. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 9. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Drobné upozornění pro případné zájemce. Pokud byste si nechávali dělat polep celé střechy, je třeba si dát pozor na gumu u "ploutvičky". Může se stát, že jak hladítkem uhlazují folii, zajedou do té gumy a okraj ohnou dovnitř. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Pridavam nejake detaily polepu. Je mokro a na hranach je trochu vody, cize su viditelnejsie. Napriklad ale A stlpik ma foliu zahnutu az pod listu, co je pekny detail. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Pěkně nalepené :) @Zdenek 13 jak teda u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) @Pedro32Dobře, jsem spokojený! Nenašel jsem žádný detail, ke kterému bych měl připomínku. Na druhou stranu je pravda, že prohlídka proběhla pouze zběžně. Pár drobných, ale viditelných bublin na autě je. Až pořádně zasvítí, zajisté zmizí. Super je folie na infotainmentu - displej se nešpiní! Překvapilo mě, že folie (mám tu nejvyšší řadu) je velmi tenká. Za mě Xpel.cz mohu doporučit. PS: S lidmi z Xpel.cz, resp. jejich mateřskou firmou, jsem spolupracoval již před 10 lety, takže vím, že je s nimi dobrá domluva, jsou vstřícní a dělají svou práci dobře. Editováno: 11. Březen 2023, autor: Zdenek 13 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Ahoj, Řešil jste někdo polep čelního skla? Většinou jsem narazil na poznámku, že to není homologované, ale dnes jsem našel toto https://www.as-performance.cz/sluzba/ochranny-polep-celniho-skla/ O homologaci ani tečka. Ptám se protože už nevím jak jezdit aby mi pořád nelítaly kamínky do čelního skla i od aut hodně přede mnou. Ochrana fólií by to eliminovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 6. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Bych se zeptal jak mají ošetřenou homologaci a případné problémy na STK, PČR,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 @jenycek Tak jsem se zeptal, a dostal jsem docela rychle odpověď: Odpověď: Citovat Homologaci tato ochranná folie čelního skla nemá, dodavatel nám jí nedodává. Folie je zcela průhledná, a proto nezpůsobuje problém při silniční kontrole. Cena ochranné folie Windshield Protection vychází na – 10 000 Kč bez DPH Když pominu tu homologaci, tak ta cena je teda dost šílená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.