lubomir.kozak Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Ahoj, chci se zeptat zdali se s tím také někdo nesetkal. Na našem Citigu se nám na střeše začala jakoby loupat vrchní černá barva (máme color paket), servis tvrdí, že je to od ptačího trusu a že se na to záruka nevztahuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Mozne to je,lebo vypada to mechanicky poskodene.Nesnazil si sa dat dole ptaci trus servitkom?Mohl si si to prave vtedy poskodit a to je potom zaruka neuplatnitelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Je pravda, že ptačince mohou být dost agresívní a obzvlášť při dlouhodobějším působení během letního střídání teplot mohou být docela slušná žíravina, která dokáže poškodit i bezvadný lak, natož třeba fóliový polep. Tady jsi hádám bez šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 mě popraskaly po cca 5 letech origo rychlý pruhy, ale tak nějak všude a rovnoměrně. Tohle vypadá že to buď posral radioaktivní pták, nebo na to kápla nějaká jiná chemie, možná i přírodního původu. Po mých zkušenostech s rychlými pruhy bych už nikdy žádný "origo" polep na auto nechtěl, ale byl tam už při koupi... mě řekli že by to na reklamaci nebylo bo jsem to prý myl kdovíčím... blbost, v životě sem to ničím jiným než vodou nemyl, a i to bylo tak max 2x za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Jsem na tom stejně popraskané pruhy na střeše a fest po 5 letech, to bude opruz ty kousky odstraňovat.. Rekl bych ze to je sluncem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.