Publikováno Srpen 18, 20214 r Zdar, přijde mi otravne kvůli takové ,,prkotině,, zakládat nové téma, ale jsem bezradný a nebyli mi schopni pomoci ani na informační lince ani v manuálu. jde o to, že když mám na digitálních budících volitelné informace vlevo hudba a vpravo spotřeba tak u té spotřeby se mi ukazuje spotřeba od načerpání a ne od startu. Můžete mi prosím poradit jak docílit toho aby se mi tam psala spotřeba od startu ? Děkuji
Srpen 20, 20214 r Nejjednodušší postup je, že si stačí zvolit ukazatele spotřeby od načerpání/od startu uprostřed a pomocí tlačítka OK na volantu (vpravo stisknout rolovací kolečko), aby se to přepnulo na požadovanou variantu. Tím se to přepne i v té volitelné informaci vlevo/vpravo. Samozřejmě po úprave je možné středovou část zase změnti na cokoliv. Snad jsem to popsal nějak srozumitelně
Srpen 21, 20214 r Na jednoum z pohledů (view) mám taky nastavenou (uloženou) spotřebu na pravé straně. Nastavit spotřebu od startu uvedeným způsobem lze. Po čase (několika startování) je tam ale zase zobrazeno od natankování nebo dlouhodobá spotřeba a musí se to nastavit znovu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.