Jawores Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Zdar, přijde mi otravne kvůli takové ,,prkotině,, zakládat nové téma, ale jsem bezradný a nebyli mi schopni pomoci ani na informační lince ani v manuálu. jde o to, že když mám na digitálních budících volitelné informace vlevo hudba a vpravo spotřeba tak u té spotřeby se mi ukazuje spotřeba od načerpání a ne od startu. Můžete mi prosím poradit jak docílit toho aby se mi tam psala spotřeba od startu ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Nejjednodušší postup je, že si stačí zvolit ukazatele spotřeby od načerpání/od startu uprostřed a pomocí tlačítka OK na volantu (vpravo stisknout rolovací kolečko), aby se to přepnulo na požadovanou variantu. Tím se to přepne i v té volitelné informaci vlevo/vpravo. Samozřejmě po úprave je možné středovou část zase změnti na cokoliv. Snad jsem to popsal nějak srozumitelně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 Na jednoum z pohledů (view) mám taky nastavenou (uloženou) spotřebu na pravé straně. Nastavit spotřebu od startu uvedeným způsobem lze. Po čase (několika startování) je tam ale zase zobrazeno od natankování nebo dlouhodobá spotřeba a musí se to nastavit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exkiwi Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Why worry its not very accurate anyway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefkrivda Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Jeden dotaz jde vyměnit digitální budíky za virtuální kokpit kamiq bolero mib 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.