vlabar Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) Nemáte někdo zkušenost? Nahradil jsem původní origo rádio 201 za DX navi a jsem nešťastný z kvality příjmu. Tuner u 201 hrát proti DX o moc lépe (nebylo tolik výpadků a bylo brisknější přelazení na jiny kmitočet) ... Kde může být chyba? Editováno: 13. Listopad 2006, autor: vlabar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Blbě zapojený musíš koupit toto jmenuje se to sepárátor napění cena asi 150kč. Protože ted němáš přivedenej proud k zesilovači antény u originálního rádia je to totiž řešeno jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Blbě zapojený musíš koupit toto jmenuje se to sepárátor napění cena asi 150kč. Protože ted němáš přivedenej proud k zesilovači antény u originálního rádia je to totiž řešeno jinak. tusil jsem, ze tam bude nejaka zrada. Nekde jsem o problematice napajeni anteny cetl, myslel jsem vsak, ze DX ja v podstate take origo "radio" ... tedy, ze si antenu bude take zivit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) blbost! originál navigace má již integrované napajení! podívej se jak ji máš nakódovanou Editováno: 14. Listopad 2006, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 blbost! originál navigace má již integrované napajení! podívej se jak ji máš nakódovanou Nakodovanou? V jakem slovasmyslu? Mam se nani pripojit pres K-vedeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Jo a nakódovat na aktivní anténu.Ty externí napáječe není potřeba,v Iso kostce je přímo napájení pro anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Blbě zapojený musíš koupit toto jmenuje se to sepárátor napění cena asi 150kč. Protože ted němáš přivedenej proud k zesilovači antény u originálního rádia je to totiž řešeno jinak. tusil jsem, ze tam bude nejaka zrada. Nekde jsem o problematice napajeni anteny cetl, myslel jsem vsak, ze DX ja v podstate take origo "radio" ... tedy, ze si antenu bude take zivit Aha tak sorry nevěděl jsem že je to originální navigace nějak jsem to přehlídl myslel jsem že máš jen jiný rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.