Emblacker Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Zdravím,mám automat DSG a začal jsem pozorovat,že se auto už samo nerozjíždí.Vždy musím aspon lehce sešlápnout plyn aby se auto rozjelo.Totéž při couvání.Zařadím R (zpátečku) a auto stojí,opět musím polechtat plyn aby se auto pohlo...Nevíte,kde nebo v čem by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Možná myslíte autohold? Ten se mi tak chová. Přijedu na křižovatku. Zabrzdím. Nemusím stát na brzdě. A když se chci rozjet jen trochu přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Brzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 V 23. 8. 2021 na 18:19, Emblacker napsal: Zdravím,mám automat DSG a začal jsem pozorovat,že se auto už samo nerozjíždí.Vždy musím aspon lehce sešlápnout plyn aby se auto rozjelo.Totéž při couvání.Zařadím R (zpátečku) a auto stojí,opět musím polechtat plyn aby se auto pohlo...Nevíte,kde nebo v čem by mohl být problém? Nezmacknul sis tlacitko na autohold ? Jak zakrouzkoval Pavel CZ. Jak zastavis tak brzdy drzek bez pedalu ale jak seslapnes plyn u automatu, u manualu pustis spojku pri rozkezdu tak brzdy povolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Malý Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 V 23. 8. 2021 na 18:19, Emblacker napsal: Zdravím,mám automat DSG a začal jsem pozorovat,že se auto už samo nerozjíždí.Vždy musím aspon lehce sešlápnout plyn aby se auto rozjelo.Totéž při couvání.Zařadím R (zpátečku) a auto stojí,opět musím polechtat plyn aby se auto pohlo...Nevíte,kde nebo v čem by mohl být problém? Ahoj, přišel jsi na to, kde je problém...? Mám S3 DSG 14 dní a mám pocit, že rozjezd trochu do kopce jak dopředu, tak dozadu hrůza! Aby se to rozjelo, tak musím docela dost sešlápnout plyn....motor řve a auto se neochotně rozjíždí. Na rovině v pohodě...auto se rozjede samo. Mám srovnání s Karoqem manželky a to se rozjíždí i do kopce velice ochotně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.