František Fr. Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Dobrý den, měl bych na vás otázky ohledně Fabie 1. generace. Koupil jsem ji v květnu 2021. 1) Nemám centrál, odemyká a zamyká se pomocí klíče. Z ničeho nic když jsem odemykal / zamykal u řidiče, tak se odemkly / zamkly jen dveře u řidiče. Nic ostatního nereagovalo. V servise mi vyměnily zámek u řidiče a ok. Ale nyní když odemykám / zamykám a klíč chvíli podržím v té poloze (cca 1-2s), tak se mi samovolně otevřou / zavřou přední okna. 2) Z ničeho nic mi nefunguje ukazatel průměrné spotřeby. Celou dobu šel, ale nyní už tam asi 300 km mám 7.3 / 100 km a nereaguje to na vůbec nic. 3) Občas když nastartuji, tak se rozsvítí kontrolka chladiče. Chladící kapaliny mám ale dostatek. Když zhasnu motor a opět nastartuji, kontrolka už nesvítí. Nevíte, čím by tohle mohlo být? Předem všem děkuji za odpovědi a ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Kdo z názvu tématu pozná, co se v něm má řešit? Témata o zamykání tady jsou, taktéž o kontrolce chlazení. Proč se tedy neptáš tam? Dodržuj pravidla fora. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Fr. Vloženo 26. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 před 7 minutami, Pawouk napsal: Kdo z názvu tématu pozná, co se v něm má řešit? Témata o zamykání tady jsou, taktéž o kontrolce chlazení. Proč se tedy neptáš tam? Dodržuj pravidla fora. Omlouvám se, jsem tu nový, moje chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.