payczgame Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 Ahoj, rozmýšlím se pro koupi Škoda Scala ve výbavě style celková cena včetně výbav 537K. Samozřejmě tolik peněz nemám a protože mám malý bonus z povinného ručení tak mě vychází havárka s povinným ručení na 27tis ročně. Bude tahle cena klesat automaticky s bonusem, musí podat žádost o přepočítání nebo je po celou dobu financování neměnná ? V autosalonu mě řekli že můžu splatit dlužnou částku dříve a budou mě účtovat maximálně 1% z dlužné částky, Jaké máte zkušenosti ? Zaplatím pouze dlužnou částku bez úroků +1% ? děkuji budu rád za všechny poznatky z financování škoda, protože na internetu jsem nedohledal skoro žádné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Čau, taky jsem měl první měsíc auto na Škofin a HAV + POV asi 27 tisíc ( lichva), a to všetně bonusu. Holt na něčem vydělávat musí. Cena s bonusem klesat nebude. Škofin se dá předčasně doplatit. Já jsem zažádal po týdnu od koupě, vypočítají smluvní pokutu 1 pct z částky, co sis půjčil, ( u mě to dělalo 1000,-.Kč) a další úroky a navýšení automaticky padá.( já jsem ale vydělal na bonusu 30.000,-kč co dávali za Škofin). Dřív se muselo doplatit vše včetně úroků, ale toto již monoho let neplatí. Pak jsem si dal pojištění POV + HAV + GAP s 1000,-Kč spolúčastí a celkem jsem platil ročně cca 4500,- za všechno ( trochu rozdíl oproti 27 tísíc) při ceně auto 422000,-Kč a navíc mě první a druhý rok z pojištění vrátili ještě z té částky 4500,-kč 20 pct což je cca 900 ,-Kč takže výsledná cena 3600 za roční HAV +POV+GAP ( 422.000 Kč) s 5ti pct spoluúčastí respektive 1000,-Kč když se dá auto do smluvního servisu ( ČSOB podmínky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.