dettektorr Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Opravdu jsi proslapl pedál až přes kick down? Jen se ptám, nemachruju 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Ano, zkoušel jsem obě varianty - sešlápnout plynule na podlahu a pak i prudce. Limit jsem měl na 150 km/h, nemůže to být třeba tím, že je už příliš vysoko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Teď jsem to zkoušel na dálnici. Omezovač nastaven a dokud jsem neproslapl pedál až za kick down (a tuhle polohu má stopro i manuál) tak jsem ho nepřekročil. Jakmile proslapnes, jedeš přes omezovač. Zkus si to znovu. Třeba se jen bojíš šlápnout pořádně. První konečná poloha pedálu není konečná, je tam pres odpor ještě jedna. Ucitis lupnuti pod nohou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Aha, ok, díky. Neuvědomuju si, zda jsem šel přes tu první polohu, při příští příležitosti vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.