Dandos Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Ahoj Když mám vyplej motor, tak jde celkem dost slyšet zvuk co je na videu. Asi po každých 5 sekundách to cvakne, jakoby nějaké relátko. Když se třeba 3minuty neotevírají dveře, tak to přestane. Po otevření dveří opět to samé a zase to 3minuty bzučí. Poslouchal jsem i druhý 2.0tdi a dělá to to samé, ale ne tak hlasitě, a po tom cvaknutí se to vypne, třeba po 20sekundách. Nevím odkud to jde, když sem si přiložil ucho, tak mi přišlo že to jde od vysokotlakého čerpadla, ale slyšel jsem to i ze zadu u turba 😅 takže těžko říct.. Ale u toho čerpadla jde i rukou cítit jak to mírně brní. https://youtu.be/EoCcAVshybQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Môže to robiť čerpadlo v nádrži alebo pomocné čerpadla chladiaceho systému. Toto ma napadlo podľa toho ako si to opísal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandos Vloženo 4. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2021 před 47 minutami, marfan napsal: Môže to robiť čerpadlo v nádrži alebo pomocné čerpadla chladiaceho systému. Toto ma napadlo podľa toho ako si to opísal. Proč by ale tohle všechno mělo nějakou závislost na otevření/zavření dveří ? To pomocné čerpadlo mě taky napadlo ale dělá to i když je to studené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.