marmar7777 Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Dobrý den, lze nějak oddělat přední opěrka hlavy že sedadla? V manuálu o tom nic není, jen že se dá posouvat vertikálně, ale nic víc... Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 S dovolením mistra Kerase 9cm od horní hrany opěradla (8cm od vrchního švu látky-lépe se to měří) zezadu uprostřed opěradla sedačky pořádně, ale opravdu pořádně zabořte palec do čalounění. Kousíček nad tím je cítit taková hrana tak hned pod ní. Pořádně zatlačte a voalá, opěrka i s drátama jde celá ven🤟 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmar7777 Vloženo 10. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Vyzko před 3 hodinami, Pepa007 napsal: S dovolením mistra Kerase 9cm od horní hrany opěradla (8cm od vrchního švu látky-lépe se to měří) zezadu uprostřed opěradla sedačky pořádně, ale opravdu pořádně zabořte palec do čalounění. Kousíček nad tím je cítit taková hrana tak hned pod ní. Pořádně zatlačte a voalá, opěrka i s drátama jde celá ven🤟 Vyzkouším. Děkuji moc 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARA1 Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Funguje to, jak je výše popsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Ale opravdu pořádně zatlačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Zdares chlapi. Zas takovej mistr nejsem😀 Já se s tím trápil dlouho, potřeboval jsem vozit něco dlouhého. Nechápu, proč tohle nedají do návodu. Našel jsem to na Tiguanovi, že to tam takhle jde. A tady je to stejné. Fakt to chce hodně tlačit jak píšete. Tak ať se daří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Ahoj taky mě to žralo, že to nejde ven. Tvoje rada pomohla. Dnes je opravdu málo takových, kteří dokážou v klidu poradit a nechrání si to jako svůj objev. Ještě jednou díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmar7777 Vloženo 2. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Já sem to dle tohoto postupu zkoušel + díval jsem se taky na videa na YT na VW iD 4, kde to řešili Stejně mě to nezabralo, 'čudel' jsem našel/nahmátl, 'klik' jsem slyšel, ale ven nešlo, tak jsem n*sraně třísknul dveřmi Dnes jsem to zkusil znovu. Zjistil jsem, že to zafungovalo. Jen jsem ještě musel tu opěrku úplně zatlačit dolů (níž, než je normálně) a potom vytáhnout. A bylo hotovo! Také děkuji moc za radu!!! Konečně se v tom malém zmetkovi dá i něco převézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.