Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hele na Audine A6 mam taky 17'' a ty 225/50 sou to sice balony ale je to jak gauc :t

• 5 měsíců později...

Prodávám Solidy s pneu nové Bridgestony 225/45/17. :palec2:

kolik za ne? muzes hodit foto?

můj názor je,že kompromis jsou 17 a gumy 225/45,pokud člověk jezdí 50/50 město venek............jinak platí pravidlo víc venek,tak větší,víc město ,tak menší...ale každého co jeho jest........ :)

Měl jsem 17" asi půl roku na autě, ale přestali mě bavit, bylo to jak jet se žebřiňákem, každá nerovnost byla cítít, tak jsem se vrátil k 16", jsem asi už pohodlný a chci si jízdu užívat komfortně a kochat se :p

Asi stárnu ;)

Ja presedlal z 16" na 17" je to znat,ale zvyk sem si.... ;)

Já taky přešel ze 17 na 19 ;) Auto líp sedí a mnohem líp vypdá :) Oproti 17 to je něco tvrdší, ale jde to.

Rozdíl mezi gumou 225/50 a 225/45 ani podle oka nepoznáš. Superb jde snížit o 10 cm a nikde to nedře:)

Presne takto som sa riadil aj ja. Pretoze 225/45 je na mna moc tvrde. Mam pripravene Solid 17" s 225/50. Celkovy dojem je absolutne vyhovujuci a nebudem sa musiet bat obrubnikov.

To Sebring: Rozhodne by som sa tohto kroku nebal, ked to obujes posli obrazky, ja to budem davat tak za 1-2 tyzdne.

CHlapi a co 19" 225/40 nebo 235/40, bojim se tech 35, prijde mi to uz dost malo... :-(

40 je procentuální výška podle šířky

Upraveno od žralok

Já mám 335/35/19 a jsem spojenej, není to tak tvrdý jak by se zdálo a sedí to líp v zatáčkách. Ještě by to ale chtělo sportovní podvozek :)

Fajn, tak 235/35, rozhodnuto. Ted otazka co za pneu, nevite o necem za prijatelnou cenu, co ma dobre jizdny vlastnosti? Koukal jsem na goodyear f1, 5500,- je celkem dost, ale kdyz nic jineho nezbyde, tak po nich budu muset sahnout.. :-/

Tak to vyhral falken 235/35 19" v akci za 4500,- Jsem na ne zvedavej. Snad budou slouzit dobre

Tak diky za usetreny penize :palec2:

Upraveno od žralok

Koukal sme na ceny a nestacim se divit.... ;)

Psal jsem jim mail a zatim bez odezvy

Jak mail? Rovnou objednej...já už tam nakupoval několikrát.

Nakonec jsem je sehnal jeste o stovku levneji :-)) no ale jinak jsem zklamanej, cekal jsem od 19" trosku vic... asi by to chtelo 20". Myslim vzhledove.. jizdni vlastnosti super..

Foto bude, ale momentalne resim mensi problem s prednima kolama :-(

• 3 týdny později...

nevi nekdo co je to za kola? :help:

post-14021-1220780675_thumb.jpg

Upraveno od Laras

Nevím, ale vypadají l.u.x.u.s.n.ě. :palec2: :palec2:

Upraveno od žralok

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.