martind_ Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 (editace) Dobrý den, v poslední době se mi zdá motor, že je hlučnější, není to vstřiky a nájezdem? nájezd 233 tisíc km. Jedno video je při vypalování DPF - silné klepání, druhé video je volnoběh po vypálení DPF - menší klepání Editováno: 2. Března, autor: martind_ jsem vidět v obraze - GDRP mažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Kde si zobral, že výmena na tomto motore stojí 40k ?? Ja som menil a zohnal som nové za 200€ kus. Nemyslím, žeby to bola nejaká vysoká cena skôr nízka. Výmena nieje nijak zvlášť zložitá, stačí mať momentový kľúč nové vstreky s novými tesneniami a nové dva šróby, ktoré držia vstreky. Za pol hodinu to je vymenené. Ak chceš pomôcť tak tie videa postni ešte raz alebo daj na Youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Podle zvuku nepoznám, ale podíval bych se na korekce a jestli už jsou špatné.... Taky jsem kupoval cca za 5500 kus. Vždy 2 vstřiky jsou chyceni jedním držákem a šroubem. Aby jsi vstřik vyndal, je potřeba vytáhnout trochu i vstřik sousední. Při výměně je dobré ještě začistit sedla, aby si nový dobře sednul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Co je špatná korekce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.