Publikováno Září 23, 20214 r Dobrý den, v poslední době se mi zdá motor, že je hlučnější, není to vstřiky a nájezdem? nájezd 233 tisíc km. Jedno video je při vypalování DPF - silné klepání, druhé video je volnoběh po vypálení DPF - menší klepání Upraveno Březen 2, 20241 r od martind_ jsem vidět v obraze - GDRP mažu
Září 23, 20214 r Kde si zobral, že výmena na tomto motore stojí 40k ?? Ja som menil a zohnal som nové za 200€ kus. Nemyslím, žeby to bola nejaká vysoká cena skôr nízka. Výmena nieje nijak zvlášť zložitá, stačí mať momentový kľúč nové vstreky s novými tesneniami a nové dva šróby, ktoré držia vstreky. Za pol hodinu to je vymenené. Ak chceš pomôcť tak tie videa postni ešte raz alebo daj na Youtube.
Září 23, 20214 r Podle zvuku nepoznám, ale podíval bych se na korekce a jestli už jsou špatné.... Taky jsem kupoval cca za 5500 kus. Vždy 2 vstřiky jsou chyceni jedním držákem a šroubem. Aby jsi vstřik vyndal, je potřeba vytáhnout trochu i vstřik sousední. Při výměně je dobré ještě začistit sedla, aby si nový dobře sednul.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.