Oj1337 Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Dobrý večer, Před pár dny mě potkala nehoda, kterou odnesl levý bixenon, po něhodě samozřejmě chyba AFS,světlomet byl rozdrcen a tato hláška mě tedy nepřekvapila. Vzhledem k tomu že auto už atakovalo hranici 200k najeto, jsem koupil oba repasované bixenony, po montáži stále chyba AFS, vezmu diagnostiku, vyčtu chyby a vidím nenastavené světlomety, nastavím tedy přes vag základní polohu, pro zkoušku to vezmu na oko oproti zdi, uložím a chyba je pryč, AFS ale stále nefunkční, vyhazuje chyby 02629 a 02628 - levý a pravý sensor na nápravě, přijde mi zvláštní že by odešly oba najednou, nehoda byla lehká, jen škrábance a rozbitý světlomet, nemusí se ještě něco provádět ve vagu? Jak postupovat dále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oj1337 Vloženo 26. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.