Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den zajimalo by me zda se dava pod termospinac ventilatoru chladice nejake tesneni , v manualu zadne neuvadeji ale me to tam propousti chladici kapalinu (u felicie se dava ) diky za odpoved. :(

Taky mě propouštělo, zatím stačilo dotažení.

Mně to taky pořád propouštělo, v zásobní nádržce se vždycky /přetlakem/ snížila hladina na svou "standardní" úroveň pod rysku. Tak jsem se nasral a koupil na to papírové těsnění za 8,- a dnes už to neuchcává... :-)

Mně to taky pořád propouštělo, v zásobní nádržce se vždycky /přetlakem/ snížila hladina na svou "standardní" úroveň pod rysku. Tak jsem se nasral a koupil na to papírové těsnění za 8,- a dnes už to neuchcává... :-)

ake papierove tesnenie ?

viac detailov nemas ?

To papírový těsnění docela brzo povolí,,,lepší je použít al. kroužek, obj. číslo N 0138272, cena cca. 17,-.. B)

• Autor

Je me divny ze z vyroby nedavaji zadny tesneni , vzdyt to musi zacit zakonite nekdy propoustet.

Taky že se tak děje (:

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak jsem to tesneni nakonec sehnal v Obi je to takova klingeritova podlozka pouzivaji instalateri , po mensi uprave je dobra podle me bude lepsi nez hlinik lepsi se zmackne a kdyz casem odejde tak jich jeste par mam koupil jsem celou sadu za 15kc. :)

• 3 měsíce později...
  • Autor

Zatim drzi tak uvidime , kdyz potece dam treba ten hlinik :)

Zatim drzi tak uvidime , kdyz potece dam treba ten hlinik :)

Je nějaká finta, jak to vyměnit? Myslím, co všechno je potřeba vymontovat, povolit. Nějaký stručný návod, jak na to.

• Autor

No ja jsem oddelal ten plas. spodni kryt , vypustil kohoutkem vodu rozpojil ty (myslim ze jsou 2) vetsi konektory + konektor na tom spinaci , vzal ( tusim 30 klic ) stranovej a povolil je tam pristup dost na prd .

No ja jsem oddelal ten plas. spodni kryt , vypustil kohoutkem vodu rozpojil ty (myslim ze jsou 2) vetsi konektory + konektor na tom spinaci , vzal ( tusim 30 klic ) stranovej a povolil je tam pristup dost na prd .

Taky jsem se díval přístup je špatný. G12+ a Al kroužek mám koupený, asi příští týden to udělám.

Upraveno od pava

• Autor

Snad ti to trochu pomuze zas takova veda to neni akorad kdyz pod tim lezis tak ti chvlema uchcava na hlavu a do pusy zbytek chlad. kapaliny.

Tak jsem na tom dneska dělal a nedodělal, povolit ten termospínač plochým klíčem je bez šance. Není tam vůbec místo, plochý klíč mi nešel ani nasadit. Musím sehnat trubkový klíč č.30, ten na termospínač po sundání patice nasadit a spodem plochým klíčem povolit. Přesně tak to dělají i ve škoda servisu, kde jsem si tento postup ověřil. To jen krátce pro ty, kteří se to chystají taky dělat v domácích podmínkách.

Upraveno od pava

• 3 roky později...

Nejlepší je ten hliníkový kroužek koupit v origo servise, chtěli za něho 12Kč (UniCar Ostrava). Jinak na odchyt a skladování chladící kapaliny doporučuji použít PET láhev, ta ale někdy není po ruce, tak jsem jednou použil pozink. kýbl a to byla chyba, protože se za pár hodin prožral a my měli zahrádku zalitou Fridexem G12+ :) .

Upraveno od Tony6610

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.