Petr 1 Vloženo 15. Listopad 2006 Vloženo 15. Listopad 2006 Dobry den zajimalo by me zda se dava pod termospinac ventilatoru chladice nejake tesneni , v manualu zadne neuvadeji ale me to tam propousti chladici kapalinu (u felicie se dava ) diky za odpoved. Citovat
Tomas.cz Vloženo 15. Listopad 2006 Vloženo 15. Listopad 2006 Taky mě propouštělo, zatím stačilo dotažení. Citovat
Jíra_82 Vloženo 16. Listopad 2006 Vloženo 16. Listopad 2006 Mně to taky pořád propouštělo, v zásobní nádržce se vždycky /přetlakem/ snížila hladina na svou "standardní" úroveň pod rysku. Tak jsem se nasral a koupil na to papírové těsnění za 8,- a dnes už to neuchcává... :-) Citovat
colins Vloženo 16. Listopad 2006 Vloženo 16. Listopad 2006 Mně to taky pořád propouštělo, v zásobní nádržce se vždycky /přetlakem/ snížila hladina na svou "standardní" úroveň pod rysku. Tak jsem se nasral a koupil na to papírové těsnění za 8,- a dnes už to neuchcává... :-) ake papierove tesnenie ? viac detailov nemas ? Citovat
OloZX6R Vloženo 16. Listopad 2006 Vloženo 16. Listopad 2006 To papírový těsnění docela brzo povolí,,,lepší je použít al. kroužek, obj. číslo N 0138272, cena cca. 17,-.. Citovat
Petr 1 Vloženo 17. Listopad 2006 Autor Vloženo 17. Listopad 2006 Je me divny ze z vyroby nedavaji zadny tesneni , vzdyt to musi zacit zakonite nekdy propoustet. Citovat
Petr 1 Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Vloženo 25. Listopad 2006 Tak jsem to tesneni nakonec sehnal v Obi je to takova klingeritova podlozka pouzivaji instalateri , po mensi uprave je dobra podle me bude lepsi nez hlinik lepsi se zmackne a kdyz casem odejde tak jich jeste par mam koupil jsem celou sadu za 15kc. Citovat
pava Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Lepší je hliníkový kroužek http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21226 ten je už na věky. Vyzkoušeno u Felicie, kde jsem ho měnil za klingeritový, který začal téct. Citovat
Petr 1 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Vloženo 6. Březen 2007 Zatim drzi tak uvidime , kdyz potece dam treba ten hlinik Citovat
pava Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 Zatim drzi tak uvidime , kdyz potece dam treba ten hlinik Je nějaká finta, jak to vyměnit? Myslím, co všechno je potřeba vymontovat, povolit. Nějaký stručný návod, jak na to. Citovat
Petr 1 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Vloženo 6. Březen 2007 No ja jsem oddelal ten plas. spodni kryt , vypustil kohoutkem vodu rozpojil ty (myslim ze jsou 2) vetsi konektory + konektor na tom spinaci , vzal ( tusim 30 klic ) stranovej a povolil je tam pristup dost na prd . Citovat
pava Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 (editace) No ja jsem oddelal ten plas. spodni kryt , vypustil kohoutkem vodu rozpojil ty (myslim ze jsou 2) vetsi konektory + konektor na tom spinaci , vzal ( tusim 30 klic ) stranovej a povolil je tam pristup dost na prd . Taky jsem se díval přístup je špatný. G12+ a Al kroužek mám koupený, asi příští týden to udělám. Editováno: 6. Březen 2007, autor: pava Citovat
Petr 1 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Vloženo 6. Březen 2007 Snad ti to trochu pomuze zas takova veda to neni akorad kdyz pod tim lezis tak ti chvlema uchcava na hlavu a do pusy zbytek chlad. kapaliny. Citovat
pava Vloženo 12. Březen 2007 Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Tak jsem na tom dneska dělal a nedodělal, povolit ten termospínač plochým klíčem je bez šance. Není tam vůbec místo, plochý klíč mi nešel ani nasadit. Musím sehnat trubkový klíč č.30, ten na termospínač po sundání patice nasadit a spodem plochým klíčem povolit. Přesně tak to dělají i ve škoda servisu, kde jsem si tento postup ověřil. To jen krátce pro ty, kteří se to chystají taky dělat v domácích podmínkách. Editováno: 14. Březen 2007, autor: pava Citovat
Tony6610 Vloženo 23. leden 2011 Vloženo 23. leden 2011 (editace) Nejlepší je ten hliníkový kroužek koupit v origo servise, chtěli za něho 12Kč (UniCar Ostrava). Jinak na odchyt a skladování chladící kapaliny doporučuji použít PET láhev, ta ale někdy není po ruce, tak jsem jednou použil pozink. kýbl a to byla chyba, protože se za pár hodin prožral a my měli zahrádku zalitou Fridexem G12+ . Editováno: 23. leden 2011, autor: Tony6610 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.