Zarko13 Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Zdravim kolegove.Poradi mi nekdo jak se naziva dil z fotce a k čemu slouži?Auto Škoda Roomster 1.4 tdi 59kw r.v.2006.Dil se nahazi ve spodní čast predni napravu pod hladičova hadice na hlazeni motoru.K timto dil jsou zalisovani matice na upevneni spodni kryt motoru a nemluvim o ty matice na napravnice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarko13 Vloženo 10. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Dil mam ohnuti diky krasne silnice a pak pretreni hadice na hlazeni motoru.Dil jsem obouhal kladivem a trošku srovnal a hadice vymenena.Hrozi nejaka nebezpečnost vozidlo kvuli timto dil?Všude jsem se ptal o zmineni dil a mi rikali vžycky že tohle neexistuje na Roomstra.Divne!A to jsem se ptal lidi z autovrakovište na Škodovke kteri vykostily na ND nejedem Roomstra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Mohl by to být díl z paketu pro špatné cesty pro auta na vývoz. Český překlad by zněl asi: Konzola ukotvení ochrany (myšleno spodního krytu motoru). Pro auta provozovaná v tuzemsku se zřejmě nepoužíval, proto ho autovrakoviště neznají. Google ho našel jenom na stránkách psaných v azbuce. 6Q0018307E Кронштейн крепления защиты Fab ориг. Кронштейн SKODA Fabia 1999-2006 (xn--174-5cdagf5b9cdset.xn--p1ai) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarko13 Vloženo 11. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Dekuji moc kolegu!Hezky den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.