Kubo22 Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Takto vyzerajú moje predné, letné gumy po 36 tis. km ( asi polovica z toho je najazdená na zimných gumách ). Fúkané stále na 2,3. Mne sa to nejako nezdá tie vonkajšie strany sú podľa mňa zjazdené nejako viac. Už som objednaný na geometriu do Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 To je málo 2,3! Přesně to je důvod proč dávám přes 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Nieje 3 veľa na predne pneu. ? Na vicku pise , že max tlak 2,5 ak sa nemýlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Guma to v poho vydrží. Na každé je napsáno kolik je max. tlak. Je to daleko víc než ty 3. Od jisté doby "přefukuji" všechny auta. Nevím co to udělá s čepy a uložením. Ale nikdy jsem problém neměl. Taky jde o to, že dnešní gumy se dělají s hooodně měkkou směsí. Bezpečnost? Kšeft? To ať si přebere každý sám. Kde jsou ty časy kdy se dalo na gumě najet 60tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.