Publikováno Říjen 18, 20213 r Ahoj, diagnostika hlásí teplotu -47° jak za studena tak za tepla.Při venkovních teplotách kolem 0 chytne až napodruhé. Je to fabia cbza 2011. Nevíte někdo kde je problém. Dík Upraveno Říjen 18, 20213 r od Minal
Říjen 19, 20213 r Buď vadné nebo odpojené čidlo teploty chladicí kapaliny. Zkontrolovat konektor vedoucí do čidla a vodiče u konektoru nejsou-li polámané. Změřit ohmmetrem odpor čidla. Nevím přesnou hodnotu konkrétného čidla, ale odpor by měl být několik kiloohmů.
Říjen 19, 20213 r Autor Díky za info, myslíš to na chladiči nebo vedle termostatu ?Obě jsem dával nová a ukazuje to stejně,tak spíš ten kabel
Listopad 24, 20213 r Autor V 19. 10. 2021 na 7:55, Dula napsal: Buď vadné nebo odpojené čidlo teploty chladicí kapaliny. Zkontrolovat konektor vedoucí do čidla a vodiče u konektoru nejsou-li polámané. Změřit ohmmetrem odpor čidla. Nevím přesnou hodnotu konkrétného čidla, ale odpor by měl být několik kiloohmů. Tak kabely ok.Chybná teplota není prý z žádného čidla protože tam na to není namontované.Není v jednotce zapsána jako závada,občas to některá auta prý měli.To by mě zajímalo čím to bude.
Květen 14, 20241 r Zdravím, vím že už je to nějaká doba ale kde byl problém??? Potýkám se se stejnou závadou a jsem na pokraji nápadů, děkuji...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.