Minal Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 (editace) Ahoj, diagnostika hlásí teplotu -47° jak za studena tak za tepla.Při venkovních teplotách kolem 0 chytne až napodruhé. Je to fabia cbza 2011. Nevíte někdo kde je problém. Dík Editováno: 18. Říjen 2021, autor: Minal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Buď vadné nebo odpojené čidlo teploty chladicí kapaliny. Zkontrolovat konektor vedoucí do čidla a vodiče u konektoru nejsou-li polámané. Změřit ohmmetrem odpor čidla. Nevím přesnou hodnotu konkrétného čidla, ale odpor by měl být několik kiloohmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minal Vloženo 19. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Díky za info, myslíš to na chladiči nebo vedle termostatu ?Obě jsem dával nová a ukazuje to stejně,tak spíš ten kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minal Vloženo 24. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 V 19. 10. 2021 na 7:55, Dula napsal: Buď vadné nebo odpojené čidlo teploty chladicí kapaliny. Zkontrolovat konektor vedoucí do čidla a vodiče u konektoru nejsou-li polámané. Změřit ohmmetrem odpor čidla. Nevím přesnou hodnotu konkrétného čidla, ale odpor by měl být několik kiloohmů. Tak kabely ok.Chybná teplota není prý z žádného čidla protože tam na to není namontované.Není v jednotce zapsána jako závada,občas to některá auta prý měli.To by mě zajímalo čím to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minal Vloženo 1. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Vážně nikdo neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipibam Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Zdravím, vím že už je to nějaká doba ale kde byl problém??? Potýkám se se stejnou závadou a jsem na pokraji nápadů, děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.