PatrikJir Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Ahoj, mám Superb 3 2016 2.0tdi 110kw. Potřebuji koupit svíčku a našel jsem pouze svíčky za 2,5-3 tisíce jednu. Chci se vás zeptat jestli neznáte nějakou alternativu, a nebo tam musím koupit ten originál. Děkuji Kód svíčky - BE PSG007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Svíčky stojí běžně do 500,pouze jedna,na které je snímač tlaku stojí +-2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Zrovna jsem to ted resil, ty 3 obycejne jsem koupil v Kelly se slevou za 258ks Boschky a tu drahou jsem koupil na https://www.maxildily.cz/ (Vrsovickej vrakac) maji i nove dily, za 1100 a pan mi rikal ze ty obyc ma za 200, original Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochypce Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Čím sundat konektor žhavicí svíčky u Superb 3 2.0 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.