Publikováno Říjen 29, 20213 r Ahoj, Mám F3 2020 se Swing infotainmentem bez BT. Podporuje SD karty a USB, ale AUX v autě není. Dá se AUX nějakým způsobem přidělat? Díky
Říjen 29, 20213 r Záleží jestli rádio samotné má na aux výstup než jsem dával Amundsena tak jsem měl taky swing bez BT 2015 (pořád ho mám kdyžtak doma) a aux jsem měl. Asi zkus rádio vytáhnout a mrknout jestli tam je neosazený výstup, pokud jo tak dodělat určitě půjde.
Říjen 30, 20213 r Dopojit sa urcite da, este ked som mal Swing+ z FL na predfl aute, bolo mozne ho v kodovani povolit. Cize prestudovat schemy, vymenit spodny plast z predFL verzie (alebo navrtat dierku) , dotiahnut kable do radia a nakodovat Upraveno Říjen 30, 20213 r od wirer
Únor 23, 20232 r Ahoj, mám Fabii 2020 také s rádiem Swing bez BT, zajímalo by mě zda by tato dodělávací sada pro Blues pasovala i pro Swing. https://www.sbazar.cz/jaroslavkoci1/detail/186138500-aux-usb-skoda-fabia-3 Upraveno Únor 23, 20232 r od Martin37
Únor 23, 20232 r Ano, využiješ panýlek, ten kablik a aux konektor, USB nutno ponechat ten co tam teď je. A asi bude nutné přepinovat hnědý konektor možná už v qudlocku je.
Únor 24, 20232 r Díky Wirer, bez výměny rádia je je jediná možnost dodělat AUX a do něj nějaký bluetooth adaptér abych dostal hudbu z telefonu bez kabelu do auta
Březen 7, 20232 r Sada na AUX už dorazila, je tedy potřeba při vytažení rádia i demontovat ten okrasný plast na palubce, nebo jen odjistit rádio a půjde ven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.