fruit Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Ahoj, Mám F3 2020 se Swing infotainmentem bez BT. Podporuje SD karty a USB, ale AUX v autě není. Dá se AUX nějakým způsobem přidělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Záleží jestli rádio samotné má na aux výstup než jsem dával Amundsena tak jsem měl taky swing bez BT 2015 (pořád ho mám kdyžtak doma) a aux jsem měl. Asi zkus rádio vytáhnout a mrknout jestli tam je neosazený výstup, pokud jo tak dodělat určitě půjde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 (editace) Dopojit sa urcite da, este ked som mal Swing+ z FL na predfl aute, bolo mozne ho v kodovani povolit. Cize prestudovat schemy, vymenit spodny plast z predFL verzie (alebo navrtat dierku) , dotiahnut kable do radia a nakodovat Editováno: 30. Říjen 2021, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin37 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 (editace) Ahoj, mám Fabii 2020 také s rádiem Swing bez BT, zajímalo by mě zda by tato dodělávací sada pro Blues pasovala i pro Swing. https://www.sbazar.cz/jaroslavkoci1/detail/186138500-aux-usb-skoda-fabia-3 Editováno: 23. Únor 2023, autor: Martin37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Ano, využiješ panýlek, ten kablik a aux konektor, USB nutno ponechat ten co tam teď je. A asi bude nutné přepinovat hnědý konektor možná už v qudlocku je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin37 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Má někdo zkušenost s kódováním dodatečného AUX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Je tu víc lidí ale kde vlastně jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin37 Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Díky Wirer, bez výměny rádia je je jediná možnost dodělat AUX a do něj nějaký bluetooth adaptér abych dostal hudbu z telefonu bez kabelu do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin37 Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Sada na AUX už dorazila, je tedy potřeba při vytažení rádia i demontovat ten okrasný plast na palubce, nebo jen odjistit rádio a půjde ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Lepší sundat plast okolo ale někdy to jde i bez toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.