Publikováno Říjen 30, 20213 r Ahojte, dnes som na treťom brzdovom svetle objavil praskliny. Praskliny idú lúčovite z dýzy ostrekovača, žiadne mechanické poškodenie dýzy som nezistil. Nie som si vedomý ani žiadneho nárazu od skalky alebo niečo podobné. Fakt nerozumiem ako to mohlo vzniknúť. Vyzerá to skôr ako prasklina spôsobená pnutím alebo vadou materiálu. Myslíte, že to pôjde vyreklamovať v rámci záruky ? Ďakujem pekne za Vaše postrehy. Kamiq, kúpený ako skladovka v 12/2020, (vyrobená v 8/2020 pre španielsky trh). Najazdené má 6 500 km.
Říjen 30, 20213 r Autor Mráz, určite nie, auto je garazovane, ešte som na ňom skla neoskrabaval 😀 kvapalina neviem, používam len sheron.
Říjen 30, 20213 r Reklamoval jsem stejnou vec u VW a po jejich kontrole, ze se nejednalo o mechanicke poskozeni ok.
Říjen 31, 20213 r Já ho mám zase od nova plné vlhkosti, až pojedu zjara na servis, tak bude reklamace.
Říjen 31, 20213 r Nie je take iste ako na scale? Tam tiez praskablba konstrukcia svetla. Skuste pozriet, inak na scale to niekto spominal ze mu praska.
Říjen 31, 20213 r Jakákoliv prasklina...ihned reklamovat.Většinou je ...od otvoru pro trysku ostřiku.Také jsem reklamoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.